一人一套睇到喊或者感動嘅電影

321 回覆
12 Like 10 Dislike
未睇過
但聽講 I am Sam幾感動

睇咗,個劇本好好但係你有時會抽離左因爲個囡囡演技好得太誇張
一念無明

依套只係搞到我個人嘅情緒好down,又未至於要喊

我屋企有人有精神病,喊到仆街
分手合約
一念無明

依套只係搞到我個人嘅情緒好down,又未至於要喊

我屋企有人有精神病,喊到仆街

睇完之後 一走出去就聽到啲人係到笑 第一時間居然係話余文樂好靚仔

都明白身邊無人有精神病係難以理解嗰種困獸鬥嘅感覺,但係呢套咁收得都應該證明香港觀眾品味係高咗。相信呢類觀眾都係小數
多啦A夢 stand by me 第一次睇嗰陣時喊左

多啦A夢
大雄與綠之巨人傳 原來已經係08年既事

反而風之使者最感動
The Fault in Our Stars
小孩不笨
未睇過
但聽講 I am Sam幾感動

喊到呢
Gotg2

我以為得我一個喊
Yondu死個度仲要播Father and Son

屌你劇透撚,屌你老母

屌你老母呀
有記憶睇到喊:

1. Inside out
2. 一念無明
3. 十年
4. White helmet (呢套紀錄片可能少啲巴打有睇,呢套係講Syria有一班義工會去俾炸彈轟炸現場拯救被瓦礫埋咗嘅受害者嘅民間組織)

每當同女朋友鬧大交就會睇 eternal sunshine of the spotless mind

間唔中就會重睇一次 the pianist

My name is khan
Click
解碼遊戲
喊到抽搐

睇左2次,次次喊到pk

點解會畫套咁慘嘅多啦A夢俾細路睇?
Gotg2

我以為得我一個喊
Yondu死個度仲要播Father and Son

屌你劇透撚,屌你老母

屌你老母呀

sorly sorly
The Dark Knight
第一次睇嗰陣見到Batman為咗Gotham市民對Harvey Dent嘅希望將所有嘢揹上身即刻眼濕濕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞