阮小儀前度出軌7年情Hurt爆

274 回覆
548 Like 17 Dislike
第一次有醜女版本
now??
咁有錢反而比較有可能唔care條仔有無錢
不過本身生活水平高過好多人 d仔自卑就byebye
入五
事業有返佢咁上下眼光高好正常喎
仲要自己煮食又叻,根本下半世唔洗靠男人
咁梗係揀個真心啱自己啦
我唸,講個班人 純粹出於同情心,影射左個樣到 咪話佢都幾好樣囉
麵麵店而家係美心
以前拍拖好鍾意先約喺銅鑼灣某百貨度等,分手之後有次揸車經過,發現原來已經拆咗,之後我控制唔到,默默地喊咗出嚟,嗰刻先知原來受過嘅傷已經變成疤痕留喺心入面。

好sad
好諷刺
對自己愛嘅人唔係應該要好咖咩
點解會變成一個令身邊人偷食嘅原因
只能講對方唔係自己對的人
佢鍾意嘅只係你對佢嘅好
而當中佢對你愛太少
佢只會隨住自己嘅心意去做任何決左
好係啱
但對自己都要好

有時有啲野
你知對方同你唔夾
你單方面就曬佢
佢覺得你easy唔會珍惜

吸引力先令到佢想對你好

唔係你對佢好 佢就對你好
講到尾就係做好自己
最緊要舒服
拎得起同時放得低
又咁講,cctvb同ig女果班賣點就係個殼,佢地亦都只係想比大家J佢地個外表黎搵食
咁個標準黎講蔡思貝真係差啲喎

小儀賣點係整體character,咁評論外表既比重自然低啲,雖然用番一般人黎衡量佢都唔算係靚,但都唔會係樣衰既
其實愛情同事業係兩件事,點解女人咁鐘意放埋一齊講
如果佢肯生b, 大把人娶
你睇清楚上面一開始個人講咩先啦
話小儀外表唔差呀
唔包你講果啲咩character
同男女無關係
剩係行轉情感台都大把巴絲話事業未有成驚供唔起樓/結左婚供得好辛苦啦

又唔係中學生拍拖,係香港事業同愛情點會分得開
其實一段關係失衡嘅時候就要放手
自己都唔識得愛錫自己嘅話
點會有人識珍惜自己
愛係雙向
如果拍拖拍到有委屈感 下下都單向付出
咁呢啲拖拍黎做乜?

我覺得對另一本好係必然
但首先要感受到段關係係雙向付出先得
如果對方唔識珍惜 你點對佢好 佢都只會傷害你

只可以講對方唔夠愛你 你對佢做幾多都係白費,倒不如自己先放手 都好過由佢開口
好慘 都5章了 又係藝人
好難搵盤
不嬲都唔覺得小儀樣衰
係矮啲同埋行搞笑路線
仲生到再講
番工撞過小儀 講真 真人幾有禮貌
成間鋪啲人都大讚佢
要求高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞