[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(60)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
做官 做管理層
就會生到咁
唔好意思,想請教下咁多位巴絲
我今日係ad落咗訂,但佢出offer我有折,不過佢俾我張訂金invoice 又冇打折
我問咗個sales,佢話最後張單會print返有折,呢張係照原價
會唔會有問題?
因為我有張新信用卡來緊想食迎新,但因為隻錶好多地方都冇貨,我都想落訂hold咗件貨先
佢話冇問題就得㗎啦
做得 AD 呢啲位冇咩可能呃你
cheap 野 3.5k
係專門店買?想入返隻
佢都係咁同我講,佢話成間鋪係到唔會呃我
不過佢肯開78折同送多條錶帶俾我都算係咁
iwc
買左邊隻?
AD 應該就唔會呃啦
我自己買現貨 單係原價 碌下張單就折
一見就鍾意,其實我本身戴開rolex,但有日行過iwc見到呢隻真係一見鍾情
底買
78+送錶帶
抵喎78加帶
不過隻錶幾大同厚
BTW 今日去咗 Omega BT 留名 Snoopy
怕且有排都唔會輪到 me,隨緣冇咩所謂
到時如果你哋有人想買,我又可以讓個位出嚟俾你哋
呢款賣咗4年半都仲有錶友棒場
真心正㗎
恭喜巴打
其實本身冇留意iwc,有次行過ad見到真心靚
但原來已經4年幾架啦?
iwc會唔會好似rolex咁同款錶會有錶設計更新?
我都覺抵,條帶都值2000幾
小王子chrono 同portugeiser chrono 藍針應該都係iwc 最多人買嘅款式

唔知377714 會唔會轉69機芯呢
唔知喎,買咗4年,我買嗰間 AD 都執咗
支持iwc
2016年3月左右香港就有
所以計發佈可能5年都嚟緊頭

舊年差唔多佈局嘅chrono都有新自家機芯
但係同款更新機芯就未聽過了
龜CHING而家連名人站都借錶比你拍片
應該冇問題 有啲AD唔想俾牌子知道佢地俾幾多折啲客 所以單上面唔會打明
明白,依家係咪都有8年保養? 上返iwc網reg返就ok?
另外依家買係咪仲有機會係舊盒? 聽人講有分新舊錶盒
我今日睇返間ad網站,原來我今日落訂間分店冇做iwc
我行過間鋪都唔見佢有iwc logo
撞入去問竟然會有iwc ,咁搞笑
佢一開始仲想逼我下星期俾埋尾數,我之後同佢講我落一半訂,問佢係咪可以唔洗太急,佢先答我係
佢一開始開我9折,我同佢講我問過佢其他分店,一來就開我8折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞