鏗鏘集:別人恐懼他貪婪

133 回覆
94 Like 2 Dislike
發生左先算啦 事實係我親戚係越戰果陣靠金條先走到去美國,WW2 美國賣武器都係收黃金 完
笑人地換銀果d肯定好後生,未睇過一套戲叫投奔怒海。
睇睇下見到隻1953 原來係默書
之前追過一排post

我加入左騙人股票谷
https://lih.kg/2162495

1953苦主恥笑區
https://lih.kg/2201638
睇你老母咩 人地大媽都識係幾年之前既低位換 你條傻仔就宜家走去換
有野食好過
你餓到死我都唔賣
收完D金個船家冇掉D人蛇落海算幾有良心
而家諗冇用,打仗嘅時候你會知揸乜嘢好。
應該唔會係bitcoin/ 股票啦。
用黃金買支炮,買幾千發子彈,買條船,搵個船夫,用支炮指住佢,送你去澳洲做難民。
掂唔掂?
個傻佬買滙豐,
真係佢貪心我恐懼
如果冚球鏟打仗 金銀最有用。如果局部地區打. Crypto 應該夠做。見敍利亞班難民全部有智能電話

委內瑞拉呢D超級通脹同被制裁國家都係靠bitcoin 頂住
連登係社會縮影,美股都多新手散戶賺錢,原理一樣
唔係冇用, 係一條金條換一碗飯
你普通人有幾多條金條換捱得幾耐
用金幣囉
你靠人人靠你 隻船無難民 比人周到一定驅逐 佢自己都想走佬搵投靠
而家講緊打杖走佬,你換唔換?
你走左去邊? 新界?
堅信會打仗, 應該準備好去瑞士
我鐘意你既思路
變左私人影片????????????????
柒撚到,呢排個個損手爛腳,唔知頭唔知路扮高人
投靠難民?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞