【沒有人】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCLXXV

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
睇到個標題嚇到叫左出黎,老細問咩事,我照讀比佢聽,讀左標題內文都未開始讀,佢成塊面白哂,自言自語,猛咁話「共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生;共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生……」

跟住衝左上天台,叫左一聲「鳴呀,點解係我」就跳左落去,成班同事追上去都追唔切,有兩個女同事嚇到暈左,仲有個男同事當場嚇到變左弱智,不停問人要唔要食腸仔蛋。

我就好好彩無咩事,但同班同事五十幾個人即時變左失業,你條仆街真係害人害物……
好似要轉vpn 先睇到
Preview fail 咗啦

Party
大師兄呢 大師兄呢
起酋長球場男廁撞到partey
雲加is back
仲有幾條魚遊下仲想點,遲下節省成本得個缸,炒撚埋啲魚
雙禾,藍斯,佐真奴,e堅臣
屌你地個post推得咁撚快
意為真係簽左
魚樂無窮
佢針佢地事!我地Partey黎就得!
Party 已經係我地嘅人
Pull up on your bitch, tell your man I'm sorry
Hundred on my wrist, jumpin' out the 'rari
Ooh, she hit the splits, she know how to party
When I'm with my clique, we know how to party
How to party, yeah, we know how to party
How to party, yeah, we know how to party
Thomas Party官宣!!!
https://lih.kg/2107927

已經係我地既人

佢就係拯救阿仙奴既男人?
Thomas!

Party!!!!!!!!coming.......
簽入牛蛙了,迷達的勢力日漸浩大。很多人說,這不是我們熟悉的阿迪達。起初,阿迪達創造阿仙奴。球星是虛無的、是生產的,而不是簽。如今,說要有牛蛙,就有了牛蛙。反達開始慌了,是不是我又做錯了甚麼?去年,我哭著對你說,你不可能,依賴那個來自法國的王子(世爆)。今天,足總杯得到了,我們仿佛回到了那些年。牛蛙、派對、古天奴,全是我們的!簽入多於三名球員是技術錯誤嘛?是!但我們就是要簽!把想簽的都簽過來!反達哭了:「媽的!為何不是我想的那樣?這樣的阿迪達怎能反?!」有的按不住情緒,奔向迷達。有的說要堅持反達,卻私下出濃汁了。餘下的反達所剩無幾,迷達表示:「我們勝利了!」
歡迎你加入我地阿仙奴family
Lemar!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞