啲人結婚問朋友借車仲要人地做司機係乜撚嘢心態

509 回覆
2359 Like 16 Dislike
熟都唔撚借 痴線最多磅足水 我做埋司機
男人架車仲重要過老婆
一個post引曬班乞兒出黎
自己冇錢買車又要問人借車
唔幫你就道德綁架人
屌你老母架車你買定我買㗎?定係用撚咗你啲錢
借埋你條女俾我屌呀唔該 唔借正一自私精
人哋冇錢住酒店 所以咪問人借屋企囉
要幫㗎嘛唔幫等於自私呀
一開始已經話唔熟
樓主好好品 俾我就開名搞串個party
唔使問㗎啦
喺呢個Post夠膽話我自私嘅人
一定就係結婚冇車問朋友免費借車嗰種人
仲要諗住一蚊都唔俾番人
呢啲人先係最自私
正一乞兒
應該走入RR showroom借呀嘛
咁問人借車又有咩問題
屌人唔借同屌人借車都好撚煩下
問下唔洗死掛唔借都係有權選擇
咁普通既野都可以上黎嘈一餐唔知搏乜
你睇下#285
我俾人話冇品呀
仲叫我第日結婚唔好問人借嘢
屌佢老母都戇鳩鳩
佢自己窮冇錢結婚先會問人借嘢姐
我結婚就唔撚使問人借嘢啦 佢以為全世界都好似佢咁窮結婚要周圍問人借野要免費勞工呀
我老死結婚借左自己架車俾佢成日,做埋司機仲封左一萬蚊利是
真係朋友唔會計咁多
同個sales講 免費得唔得
要錢不了

你自私精小氣孤寒 唔俾我借你以後唔好問人借嘢呀
有 不過係300蚊

利申
我無打算問佢攞利是
亦無期待過個餡有幾多
因為我覺得如果係識做 or 應該要比既
呢D野 (指利利是是) 應該會自動自覺
無奈呢pair經典佛系ET就係會買300張餅卡話比人
但封300蚊利是比我 同埋1888 (for 3個人) 既開門利是

仲要第二日同人講「你地有人工收架」
哇大恩大德真係好威呀
呢啲人係咪覺得自己有俾錢就可以做大爺
唔係講佢
個條cheap精直接屌7佢啦
想同樓豬結婚
樓主係自己有講過熟都唔會肯幫 所以先有一部分人覺得樓主有問題姐
一係樓主自己講番清楚如果好熟既FD問你借你會有咩反應大家唔使嘈
睇你兩個回覆都似有智力障礙既人
#285個留言先好笑
佢assume全世界同佢一樣咁寒酸
結婚一定會周圍問人
串鳩我唔借車俾人就唔好問人借嘢
屌佢老母架車我定佢㗎先
而且我從來都冇諗過要問人借野囉
因為我唔似得佢咁寒酸同埋咁厚面皮啊
冇呢啲咁嘅情況
我呢個年齡層冇乜人結婚
如果真係要借要諗吓先囉
視乎同佢交情點
佢咪係個死乞兒囉
屌你老母都得添
收嗲啦死乞兒
借唔到車上嚟發癲
知你好撚窮又要充大頭鬼
免費
你應該問返佢免費借個老婆嚟屌一屌得唔得 禮尚往來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞