F1A5 vs PS4 點揀好?

116 回覆
1 Like 3 Dislike
討論討論到要好似你咁set規矩咩
當你試過26用石橋
自然放心46交條命俾佢
可能其他人都係揸隔音差ge車呢
我果部都做左輪拱隔音 地毯底鋪左靜音計劃d墊

我份人比較癲 會用埋數據表達靜同嘈
我用分貝計同apple watch實測過
行高速路一般57-63dB
行石屎路一般60-67dB,好撚爛果d路70dB都會有
Ps4同f1a5都係差唔多結果
但體感上覺得f1a5係靜過ps4
唔飛,P4/P3 真係一流,乘客好易訓著
依家用緊p3,聽你講完,唔飛,日常揸,要靜舒服,應該p4定f1a5好?
講左幾頁你都未決定到
係,唔想換完嘈到仆街,想越靜越好
ching友有建議?
F1A5,乾濕都同PS4好接近,靜過米仔少少,不過磨擦系數細過米仔,即係壽命大概係少過米仔2千公里左右,價錢平過米仔

利申: 之前用PS4,而家轉左用F1A5
磨擦系數冇Standard, 係一個相對數字

只可以用同一個牌子黎比較,唔同牌子係比較唔到
P4/ T005

定位就係靜同日常用,平衡

T005 都多的士用

要最靜應該係馬牌CC6, 但traction 耐用冇上邊兩條好
如果71r得唔得?
同我感覺一樣,剛剛換F1A5都有突然靜咗嘅感覺
係啦
不過喺香港michelin有慣性收視少d人用goodyear
我f1a5而家行左萬八km都仲係靜過對上兩套ps4
Ps4仲要成日都行到甩皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞