F1A5 vs PS4 點揀好?

116 回覆
1 Like 3 Dislike
最重要夠新
PS4好似轉咗Made in 支那,問清楚先好啲
元朗“萬x行”有啵,一個月前都考慮緊呢兩條呔,最後換咗PS4。
同F1A3比較就PS4軟身啲,濕地咬啲(可能本身條F1A3都夠期要換唔夠咬),價錢差不多又未試過米仔所以就一於試下
泰國德國法國都有 中國好似真係無見過
003 已經對佢好失望,唔駛指意再比機會下代, why not 71rs
205/45/17 wor ching
咪就係你體驗唔到其他牌子囉
仲問有咩問題

純靠睇汽車雜誌嘅試胎報告/朋友經驗
好多時都係feel到條軚個極限先會走去試其他
未到既話你換都無謂
黎緊換軚都諗緊呢兩條,呢家用緊71r, 用唔盡同埋行未夠兩萬已經光頭,想換番低一級

225/40R18 F1A5 好似一千度一條,ps4最平見過要千二,四條夾埋爭近成千,如果performance差唔多既話,想試下玩Goodyear
我以前係米仔fans玩咗3-4套PSS 之後Cup2,都冇支那造,係上次換PS4 SUV時呔鋪提醒先知
我條PS4 兩年收皮, D膠甩得好勁, 上網睇返唔小人都有講PS4 D膠唔耐用. 所以換左F1A5, 價錢平小小但評價唔差, 幾抵玩
有呀,我用緊
近排換左2條f1a5 205 45 17 19年貨尾 $850
抵玩 係嘈dd
我見外國有reviews 好多S007a 既用定轉左re004 都讚所以先問下
71rs 用唔到咁快 行公路多
pss 一夠期就好跣
有無同樣感覺
好用嗎
F1A5 應該係對PS4S
F1A3 就PS4

F1A5早排冇貨,如果有貨其實抵用,4條平千幾蚊
我都試緊新野
成日見到zeknova RS606廣告
早兩個月都上左黎玩下

乾地就一定無71r咁grip
我又唔係成日轟車跑山
暫時夠用同對得住個價錢囉
無後悔
條友真係唔識架喎
F1A3 無出啦 F1A5係佢既下一代 同級對手係ps4
F1SS 就真係ps4s 既同級對手啦
師兄識野 👍
拎71r 出黎同d 1k呔比就無得比既
同埋自問ps4都未楂盡,算啦
係,自從出咗cup2之後明顯差咗好多,一塊塊格仔甩出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞