我係咪中左保險陷阱?

113 回覆
2 Like 1 Dislike
巴打轉公司啦,我家族都係cancer病史唔洗加錢
邊有保險唔係陷阱架
佢唔洗食飯咩

可能有d 保險狗唔係為左佣,為左幫人
順純想知點解佢會查到你家族有遺傳病?
我早果個星期都買左AI_ 既儲蓄危疾同醫療(冇墊底舊式果隻)
我都好驚買錯
我早果個星期都買左AI_ 既儲蓄危疾同醫療(冇墊底舊式果隻)
我都好驚買錯

自已申報
我都好驚買錯

你HEALTH QUESTION講大話, 唔申報

CLAIM嗰陣咪唔賠囉, 天材

一個大吉利是 真係有事 又比人check到冇申報 最尾claim唔到錢 會好絕望
邊有保險唔係陷阱架
佢唔洗食飯咩

可能有d 保險狗唔係為左佣,為左幫人

SALES幫人?

咁將100%佣金捐去UNICEF囉

保險狗有乜講唔出口?
我都好驚買錯

你HEALTH QUESTION講大話, 唔申報

CLAIM嗰陣咪唔賠囉, 天材

一個大吉利是 真係有事 又比人check到冇申報 最尾claim唔到錢 會好絕望

如果你份questionnaire 老實填咪ok 呢d重大事件冇可能唔記得掛
你申報左佢唔賠就要嘈鳩佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞