一人n個令女女怦然心動嘅搭訕開場白

145 回覆
6 Like 99 Dislike
上網見外國好多pick up lines

Do you have a name or can I just call you mine?

I bet you play soccer, because you're a keeper.

You look so familiar… didn't we take a class together? I could've sworn we had chemistry.

集思廣益 我想令女神咭一聲咁甜笑出嚟
死撚得啦
靚仔講咩都好笑
我有十層樓
唔止心動 仲濕哂
You are so hot. Just like my mom.
邊個負皮我 創意無限嘅連登仔幫手諗
毒撚想學人幽默
Sexual harassment
見到你個樣都笑左出黎啦
仲洗講野咩

唔係話外國d人易搭d
佢哋都搵返個靚仔搭
係香港都係同一個道理
樣好就搭傘 樣衰就性騷擾
靚仔:扮問路,問完話請佢飲杯咖啡,咁9成9會拒絕,咁轉拎佢電話/line。完

樣衰/普通:講乜唔重要,因為都係會失敗。但一定要帶定個律師係隔離先好亂搭,你預左比人告性騷擾,叫佢幫手同阿sir解話。

大致上係咁
港女唔受呢啲喎
人帥性高潮,人醜性騷擾。

毒撚最忌....
人帥性高潮,人醜性騷擾。

岩,奉獻樓主唔好睇咁多youtube ,外國D Youtube有時假撚過TVB,睇完笑完就算,唔好認真
我有一億
屌好撚老土呀樓主
我阿爺都唔用呢啲啦咩年代呀
柒到唔敢睇
我是A0
屌好撚老土呀樓主
我阿爺都唔用呢啲啦咩年代呀
柒到唔敢睇

一諗到樓主引用個堆野,響現實聽到有人講我就...
立即諗起呢篇野:
https://www.ptt.cc/bbs/joke/M.1455879282.A.66E.html
"我銀行有10億"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞