Pokemon玩具討論 #5

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
睇圖d detail位唔似呢個價
又唔係大件野,自己喺Pkm center訂完送集運咪得
新手想入坑scale world追返小智set

想問下市價幾多到?tyhx
scale world 有出過小智咩?
出過red咋wo
講錯咗 講緊red 唔好意思

係咪呢SET? 剛剛見到有人賣
知唔知壽屋下隻Pokemon會出邊個?
劍盾 眼淚蜥
Scale world?
遲D再販喎, 全新連小茂$320
https://p-bandai.com/hk/item/N2498749001003
各位有無係邊訂開玩具有好介紹

係信和間tomica之前訂極巨化噴火龍
到貨就拎哂去炒 今時今日都未比貨我
訂rement 棵樹又遲人地兩星期都仲未有通知

每次到貨都要落去睇下有無
佢賣剩先比貨我
(上次係佢舖見到人地訂炎柱 佢舖頭有貨 但都唔比訂左既人拎 因為出面炒緊)

千祈唔好搵佢地訂野
信和有三間連住既 現時點有兩間
呢間真係垃圾嚟, 連扭蛋hold咗我勁耐, 你話全世界delay都講得過
其實間間訂嘢都有甩漏, 個人感覺如果有網站嗰d會比較好(唔係只有facebook, carousell嗰d)
唔知邊間 訂野都係去開孤仔/五月
但tomy Mc好小舖有得訂
見佢有做就試下 點知中伏
有貨只會等你落去舖頭見到有先比你拎
應該有新貨拎左出去賣先
再有補貨先比你
補唔到就叫你選其他貨 唔退錢
傻西先會揀新鋪訂, 好地地有大鋪孤注訂唔揀, 抵撚死啦
睇清楚未啊傻西
孤注有mc訂?
抵撚死,繼續等啦死傻閪。
hobbydigi, 好多人都話會拖貨, 我自己有訂過, 情況唔算嚴重, 可能買嘅嘢唔同type, 不過都唔敢再訂
buymarket, 成日都見, 但未試過訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞