[I/A] 為美好的世界獻上祝福 ! FD (29) 每日單抽出奇蹟

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
係,最主要係指專用技能水+女神幣,其次就係公用技能水,再之後就係聖杯+彩素材+缺嘅金素材。當然最好就食石補體打主線normal+hard拎卷打王盡量換晒所有嘢
我指如果r1放左aoe,r2冇得秒過
不過r2都要放哂3招先過到
不過r1放哂單體技都好似仲打剩1隻
淨係果1隻都打到其中一隻半死
終於忍唔住課左198新手包
抽必中點解要俾兩隻惠惠我
之後4星券出芸芸
我想要謝羅呀
唔洗咁急喎年輕人,個池愈來愈大遲早都會中
愈黎愈難中就真
日版開服到依家一隻四星CL 王女都冇

不過冇課 冇得怨
琴日奇跡地玩到今日又一開game 就黑mon ios14 見d 人話鏟咗個第三方keyboard 再從新開機就得不過我試過唔work 有咩方法?
reset 部機,再逐隻app裝返睇下邊隻出事
或者逐隻app del,睇下del到邊隻先開到game
要有效率就一半半咁黎,先del一半app,睇開唔開到
開唔到就del埋淨低一半既一半
開到就裝返del左個一半既一半
如此類推搵邊(幾)隻app出事
最好backup左先試
其他app 都會影響到咩 我試試,唔該晒
我估係
IOS14一出就升左
玩到而家除左台版有時會lag之外都冇咩問題(日版冇事)
如果reset完都唔得應該就唔關app或者config事,要等隻game fix

王女破防狀態下critical左我諗最盡,希望keep到250內
唔得啦 仲有一日半
新競技場個分數又跌返去二百萬鬆d
練習最高255萬 但係今期所有怪都識麻痺 特別係小怪痺得仲耐過王 比小怪痺真係可以3倍速auto算
G奶巴有冇隊抄
不過我冇土有夠會 今次應該半收皮
今期放棄左 土法最高輸出仲係得3星凜
魚劍 皇女 土奶 渣真 凜
158萬
youtube.com/watch?v=3YSKQHj7wKs

我試就試呢隊 不過惠惠食到自buff出爆裂可能真係要博小怪唔出麻痺or唔中 風險都幾高下安全d唔食buff但少5k傷咁上下 但auto爆裂可能都仲有機會食到buff
不過開頭小怪都係有機會快過你出招
5隻冇3隻,又跟唔到了
4星獸奶 3星土凜 2星土邊緣人 back舞會王女 兔御劍
170萬
得back果2隻

每日單抽出奇蹟
全auto盲到boss就打左155萬
都唔知之前手動黎做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞