[I/A] 為美好的世界獻上祝福 ! FD (29) 每日單抽出奇蹟

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
抽左必中4星POOL
中重覆維茲同1張3星重覆王女
開戶有50萬, 6萬係打晒5章主線, 應該都唔算幽靈/賣號,不過一個月未夠,多定少言之過早
而家我就真係無
港台加埋都係3500萬人咁上下
6萬個打曬5章算係咁
都唔算1半咖啦
拉拉蒂娜

最高都係得110萬,跌到出4千外,點搞
搞咩咁佛心 岀左一晚去
又排四星必中 又派石 又開pool
要付費先抽得必中
佢真識食
點樣可以打高d,呢隊野1百萬都唔過

隻game似乎要等佢出4星入中券先抽到四星

七日後有一張
想問下次競技場隻光龍要防麻
係咪即係game入面既防束縛抗性?
搵過晒冇麻痺呢樣野
第一關 3招單體 -6可以唔扣血/中一下 入第2關
第2關 3招aoe 帶走 我諗緊比暗拎尾定ipad拎尾刀比較好
我都手動左好多次 最近捉到大約點玩
不過都要睇你幫唔幫到隻王上黑暗 隻王比唔比面唔比黑暗你
上左黑暗都唔代表王一定miss 不過有時有機會殘血頂住就足夠
必中 我課呀
之前我課完乜都無
你地有冇用模擬器玩?夜神成日閃退
依隻game啲機率真係好閪
原來引繼要裝返要del game,點解要搞到咁複雜
皇女換惠惠 ok?
你地打鬥技場全部都手動?
棄左驚了
送左帳比人
入面仲有3萬石係開波首抽完冇再掂過
已經過哂主線normal同hard 覺得好空虛 不停loop刷裝
見到賭場金毛兔女郎好似好正好想抽 但等唔到落去
覺得隻驚好唔user friendly
太少野玩係其一 我知岩岩開ser 但真係所有野都好少 好似每樣功能入面得幾樣野咁即係會玩得唔夠候囉 日日online都好似係到loop緊 重複太多次就開始悶

hard果啲全部可以用掃蕩券 但有一半既功能都要逐下逐下禁或者升 要係咁返回又禁入去搞到我小小心煩 冇得skip 活動同競技場有得skip就好
太需要時間

好多野都要刷 就算日日有500體 我用券刷哂100次都刷唔到想要既野 仲要hard一日得三次 刷四星武1個月都唔知得唔得

btw 可能係我唔識 但隻驚冇得換戰鬥入面角色啲衫 擺咩角色都係同一套衫 咁整咁多隻版本只可以係主畫面果度J咪有啲哂

冇惡意 全部個人意見
啲人物角色全部好得意 原創角色都好有心機 但就係太得意變左同動畫反差差太遠 我覺得呢套野好睇係因為佢地搞笑嘛 太得意玩落反而有小小奇怪
返回逐下㩒果啲唔user friendly 野遲啲會改
刷武器果啲我覺得唔駛點急,競技盡力打到有藍紫幣就好
打唔到咪等下次,反正有武但冇角又打唔到上去
活動盡量1回hard換足獎勵,三星武器飾品圖紙多數唔缺

戰鬥衫就冇辦法了,隻game設計係咁,除非用特殊角上場否則隻隻一樣

所以隻game hea玩就夠,我覺得唔駛太上心
諗緊抽啊抽超得池好
巴打好波
有運氣係緊要但你操作上都好好
其實現階段只係玩3星武,要等開埋6至10章先刷4星,現在刷太低效率,休閒game慢慢玩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞