[皇][早場西波] 皇家馬德里 對 華倫西亞

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
唔知係咪我要求高 睇到有d嬲嬲地
反擊又唔掂 前場走晒死位點比點組織
占士淨識搵左腳位 回傳

我都嬲
對邊反擊仲直接有效過皇

我屌你老尾,無人識射波同中間突破咁

加個高仔 isco落黎,當堂多幾款進攻路數啦

死左腳沾屎傳左幾球醫院波
不過監躉墊底

最屈都係防守角球 心口控定然後勾番入自己禁區

正氣唔見人仲西利

bein sports仲吹奏沾屎呢球

You say it's risky

I say it's MARVELLOUS

屌 仲有人吹奏條賓周

幾個live post都係得綠豆一個j
阿維靜弟冷靜少少
屌 仲有人吹奏條賓周

其實facebook已經一面倒屌爆監躉

我開左好多分身屌
Benzema搞咩廢到咁

早幾場好地地

完全冇好過
只係入左兩球-6波

早幾場 真係有靠過佢黎踢

咪玩啦
咪又係廢
場場同c7撞位 又廢過c7
得1次連續2場入過下波
你就係到j
得你一個係到成個月j佢勁話佢好左

痴線果兩場明明大把人話佢fit番好多

同埋本身正氣踢法係要夾番伊斯高呢d
另外佢場上即時表現同態度同我講既完全另外一樣野黎

我一路近幾場都屌緊佢
以前都話佢揀波踢 宜家屌你老母打疤狗下體都冇用 你返去含撚把啦

以前真係大賽球員
依家就
阿維師弟冷靜少少
屌 仲有人吹奏條賓周

其實facebook已經一面倒屌爆監躉

reddit d鬼佬都有屌啦
但硬係有人懶理性話賓周係皇馬核心
都講過占士打433係唔掂,佢起碼要俾佢走入禁區先有用,你打433出占士根本on9,前面兩個走動量仲要少,

係 賓周同佢都唔應該一齊落場

都話正氣要搭伊

走啦垃圾 去同d監犯搭撚飽佢啦

老實講,莫拉達搭占士先有用,至於賓施馬我唔知咩事,佢呢兩季跌watt跌得好勁,其實佢跌得咁勁,433已經係唔可以再用架啦,433發揮既最重要就係賓施馬呢個位

呢樣真
達子好肯比波即走位,可以拉一拉空比占士起腳
阿維師弟冷靜少少

你幫佢含啦
嘩 咁多人屌鳩賓周ge? 咁下半場佢實有波入啦
阿維師弟冷靜少少

你幫佢含啦

Gay
阿維師弟冷靜少少

你幫佢含啦

到底係咪主席你搞鳩光頭佬,如果唔係我諗唔到點解佢會咁樣出人
好撚嬲!
其實光頭佬係咪有咩苦衷,佢係咪有D 裸照係賓周度
所以點都要出佢

嘩 咁多人屌鳩賓周ge? 咁下半場佢實有波入啦

最好入鳩夠5球追過達仔啦
Benzema搞咩廢到咁

早幾場好地地

完全冇好過
只係入左兩球-6波

早幾場 真係有靠過佢黎踢

咪玩啦
咪又係廢
場場同c7撞位 又廢過c7
得1次連續2場入過下波
你就係到j
得你一個係到成個月j佢勁話佢好左

痴線果兩場明明大把人話佢fit番好多

同埋本身正氣踢法係要夾番伊斯高呢d
另外佢場上即時表現同態度同我講既完全另外一樣野黎

我一路近幾場都屌緊佢

d人話佢好左都係嗰兩場嘅事
入到波緊係好左啦屌
之後幾場都係得你一個係到j
我留意左好撚耐
都講過占士打433係唔掂,佢起碼要俾佢走入禁區先有用,你打433出占士根本on9,前面兩個走動量仲要少,

都話正氣要搭伊

老實講,莫拉達搭占士先有用,至於賓施馬我唔知咩事,佢呢兩季跌watt跌得好勁,其實佢跌得咁勁,433已經係唔可以再用架啦,433發揮既最重要就係賓施馬呢個位

呢樣真

相反都得 james 比直線賓周求遠比人食埋位
但達仔好易就擺脫到對手 再起腳

都話正氣要搭伊

呢樣真

屌 就算佢地d埋門差唔多都係鳩下鳩下
起碼達仔d跑動都勤力d
睇得冇咁嬲
阿維師弟冷靜少少

你幫佢含啦

Gay

佩狗打手好鍾意含
你不如改作 佩雷斯含主席

都話正氣要搭伊

呢樣真

達子衝擊力夠人地冇得唔跟

都話正氣要搭伊

呢樣真

達子衝擊力夠人地冇得唔跟

咪係
以前都話佢揀波踢 宜家屌你老母打疤狗下體都冇用 你返去含撚把啦

接受現實啦
佢跟住就跌watt 如朗尼
無架啦

綠豆仲成鳩日係到同佢講說話真係好嘔心

屌 明明我睇佢場上表演都屌到佢暈

踢法上 真係完全要拉開黎講
人地踢法本來係踢小範圍 入滲波最好

係就係唔係就唔係架啦
邊有幫佢講說話
咁多年黎都冇對佢有好感過

哈妹斯醫院
真心希望廢占可以上到位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞