[皇][早場西波] 皇家馬德里 對 華倫西亞

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
再唔換人失硬分
占屎起碼都叫勤力肯跑下,賓周仔你究竟做緊乜

咪幫手清左幾球波囉...(幫對面)
都講過占士打433係唔掂,佢起碼要俾佢走入禁區先有用,你打433出占士根本on9,前面兩個走動量仲要少,

係 賓周同佢都唔應該一齊落場

都話正氣要搭伊

走啦垃圾 去同d監犯搭撚飽佢啦

搭的士走啦兩個
摩迪踢多陣好換高華錫
下場冇氣又變感冒男

摩迪依然有氣有力 老實講成隊最高水準係佢

下場打下體一定要留下力

下體我傾向出b隊

算啦
出賓周馬已經無希望

對馬體BC就梗
係A定J定I

老實講 對左咁多次
對面一定識守 好應該試下轉陣
特別係E個賽程緊密既時間

而家條廢西賓周hold個波都難
對下體前場應該波皮都掂唔到
其實格硬打433就呀朗同賓周真係難為其他人

摩迪喊
占屎起碼都叫勤力肯跑下,賓周仔你究竟做緊乜

光頭:正氣唔跑係戰術嚟
再唔換人失硬分

不祥人
唔知係咪我要求高 睇到有d嬲嬲地
反擊又唔掂 前場走晒死位點比點組織
占士淨識搵左腳位 回傳

我都嬲
對邊反擊仲直接有效過皇

我屌你老尾,無人識射波同中間突破咁

加個高仔 isco落黎,當堂多幾款進攻路數啦

死左腳沾屎傳左幾球醫院波
不過監躉墊底

最屈都係防守角球 心口控定然後勾番入自己禁區

正氣唔見人仲西利

bein sports仲吹奏沾屎呢球

鐘意佢既會話佢藝高人膽大
但點睇都係撻
以前都話佢揀波踢 宜家屌你老母打疤狗下體都冇用 你返去含撚把啦
屌 仲有人吹奏條賓周
其實格硬打433就呀朗同賓周真係難為其他人

摩迪喊

好多下摩迪都要做第一度防線上去逼返對面個中場
好撚嬲!
其實光頭佬係咪有咩苦衷,佢係咪有D 裸照係賓周度
所以點都要出佢
占士淨識搵左腳位 回傳

我都嬲
對邊反擊仲直接有效過皇

不過監躉墊底

正氣唔見人仲西利

但點睇都係撻

占士淨識搵左腳位 回傳

我都嬲
對邊反擊仲直接有效過皇

不過監躉墊底

正氣唔見人仲西利

但點睇都係撻

睇咁撚多年波 得佢一個會咁做

摩迪依然有氣有力 老實講成隊最高水準係佢

下場打下體一定要留下力

下體我傾向出b隊

算啦
出賓周馬已經無希望

對馬體BC就梗
係A定J定I

老實講 對左咁多次
對面一定識守 好應該試下轉陣
特別係E個賽程緊密既時間

而家條廢西賓周hold個波都難
對下體前場應該波皮都掂唔到

咪係 打正前護波又冇 第一點用拎唔到 善用身位又冇
點撚踢
以前都話佢揀波踢 宜家屌你老母打疤狗下體都冇用 你返去含撚把啦

yes

揀撚含

接受現實啦
佢跟住就跌watt 如朗尼
無架啦
屌 仲有人吹奏條賓周

其實facebook已經一面倒屌爆監躉
都講過占士打433係唔掂,佢起碼要俾佢走入禁區先有用,你打433出占士根本on9,前面兩個走動量仲要少,

係 賓周同佢都唔應該一齊落場

都話正氣要搭伊

走啦垃圾 去同d監犯搭撚飽佢啦

老實講,莫拉達搭占士先有用,至於賓施馬我唔知咩事,佢呢兩季跌watt跌得好勁,其實佢跌得咁勁,433已經係唔可以再用架啦,433發揮既最重要就係賓施馬呢個位
好撚嬲!
其實光頭佬係咪有咩苦衷,佢係咪有D 裸照係賓周度
所以點都要出佢

係我私生子又要話你知咩

揀撚含

揀撚含揀岩光頭仔個條

接受現實啦
佢跟住就跌watt 如朗尼
無架啦

綠豆仲成鳩日係到同佢講說話真係好嘔心
有冇隊可以接收賓周
沾屎起碼有獌狗傳下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞