買雪櫃收我$450一層上樓費合唔合理?

182 回覆
4 Like 285 Dislike
所以樓上好多話好輕好易搬嗰班真係得啖笑。
隻野117kg
兩個男人十分鐘乜都搬完
睇下有無fd得閒,搬完去食飯好過啦
新屋入伙,叫多兩個fd上嚟打邊爐旺旺佢
450你買多兩隻扇貝好過啦屌

保養嗰到,你唔話自己搬佢撚知,不過記得搬完rest反佢一兩日先好著機
搵保安
如果我係你朋友 就真係睬你都戇撚鳩, 一個人搬60kg野上樓梯仲要就住唔好撞到

仲有, 三菱日本機說明書寫到明, 搬完都可以即插即用, 佢保養根本唔會理你呢樣
60kg野男人老狗唔難搬嘅,睇位搵啲女人睇咪得
巴打同你做朋友真係慘,幫下手都唔肯
60kg抓舉或者唔難,但雪櫃我會起碼搵多兩個friend四個人一齊般。
friend還friend,我唔會用到我D朋友咁盡。
溫馨提示 好多雪櫃 (特別舊式)係唔可以打橫搬

同埋做開果啲 一個人搬其實真係唔難,
以前叫個做開既frd一齊搬,好撚重 手都斷 又難同步向前行,畀佢嫌我阻手阻腳,行幾步佢單拖孭起個雪櫃行2層,佢話算好輕鬆, 仲好似話琴, 肉肛果啲先最鳩cake

P.s 我都操開拳,冇做開真係唔識發力

但樓主試下打去客務中心炸型,正路都唔洗咁貴,我冷氣上個月買每一層先80, 問多幾間有啲話搬走舊既 都要收80蚊 有啲唔洗

不過見佢哋真係好辛苦 請佢飲汽水 封多舊水比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞