買雪櫃收我$450一層上樓費合唔合理?

182 回覆
4 Like 285 Dislike
屌你一層樓係街邊搵2個大媽都嘭嘭聲幫你搬左上去啦
如果三菱代理送貨aeon應該未必知咩價上樓梯我諗最好就係打去三菱cs嘈佢
冇錯 首先你報咗屋企個situation先 如果都係450咁就冇得講
如果兩口價唔同就叫佢哋搵人同運輸講 運輸照舊450就同佢CS講部機唔要就得
咩位呀 近既話依到巴打行過黎幫手搬好過
之後$450 食左去/捐去基金啦
我一次買左幾樣電器
7左睇漏眼
我有責任 但間野都古古惑惑
大家要小心
最新覆我搬3層或以下都收$450
間仆街當人on9
我俾完實搵消委會
正常價搬個風險人地受
我識人係從露台屌人屋
租架屌雞床梳化雪櫃洗衣機
一次過屌哂上去平過件件計
On9仔
其實你知唔知依啲雪櫃成100 kg一個

利申,上星期收咗部mr b46z
如果巴打你真係諗住自己搬, 起碼要搵多兩個人 拍住上。 一人頂三十幾kg上樓梯 都好係嘢
開名
而家啲勞力人工真係大咬
首先 你地下比佢整爛 可以投訴加要求佢賠錢

第二 佢有得比你退

之前細鋪買成皮野冷氣 爛左都係hea9你咋
我都無要求啦,送傢俬花左,佢話刮花係正常我都唔知點拗,佢話我原本就花我又可以點拗。
同埋我打返去換雪櫃,佢地都係hea返我去間雪櫃公司度,部雪櫃都係間雪櫃公司幫我換返嘅 。
450 都鬼殺咁嘈
聽日放假, 收450同你搬。唔好益班仆街送貨廢老。
時間地點tg @JOHNNY218
自己搬整傷無工傷無得賠。
講咁耐你都未講你買幾大部。
村屋搬野上樓最麻煩應該係搬雪櫃,之前搬屋當搬到個三門成班師傅都話好汶水,係得佢地個老細話得,跟著搬既時候要勁有技巧咁搵位攝下攝下,又要避刮到牆,最後入到間屋真係拍哂手掌,

如果講緊買三門既真係有可能要向地下先拆盒搬先得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞