Apple Watch 用家討論區 (43) 幾時返貨啊

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
浸哂落水應該唔得
但落雨幾滴水ok
沖涼呢?
唔得 皮唔濕得水
可免則免
會呀女仔易carry金
一陣找數
感謝巴打
咁本身嘅個一年ac係咪即係廢?
剛剛ifc 買到44 SE 好多貨
update os load 空氣成個鐘可以點搞
問左可以換,但要等新錶帶有貨先得
可以丫,個日我係又一城唔岩,佢都可以比我換帶。
我諗佢扮哂好幫你咁姐,你又開心佢又開心
本身冇ac㗎喎
你地隻錶一日差幾次。
舊個隻s3, 用到夜晚都仲有5x%電,用法都差唔多
100%電 大約點幾鐘開始帶住黎訓,7點幾訓醒淨返95%電, 到放工帶住做gym,會開運動tracker. 返到屋企9點幾得返35-39%電。
我所有功能都開哂又多notification, 唔知關唔關事
你地隻錶一日差幾次電?
舊個隻s3, 用到夜晚都仲有5x%電,用法都差唔多
100%電 大約點幾鐘開始帶住黎訓,7點幾訓醒淨返95%電, 到放工帶住做gym,會開運動tracker. 返到屋企9點幾得返35-39%電。
我所有功能都開哂又多notification, 唔知關唔關事
number越大係咪越鬆?上次我試4號都好鬆
巴打想問下 錶帶係幾點㩒
想問60日內買ac+係aos落order定收到錶個日開始計
簡單介紹幾個先 歡迎大家幫手後補:

shazam(免費)
- 音樂app,幫你detect身邊播緊嗰首係咩歌,準確度好高
喺黎緊ios 14.2都會喺control panel加依個function

Do!(免費)
- 記事app,只要喺iphone到加事項,跟住就可以喺手錶到睇番
介面簡潔易睇
(但注意無得喺手錶上禁剔同埋新增,只可以喺iphone到做)

telegram(免費)
- 有好過無啦

citymapper(免費)
- 交通app,

waterminder($38)
- 一個提你飲水嘅健康app,介面易用同幾實用,又會記錄底你今日飲左幾多水

xCurrency(免費)
- 實時匯率互算app,可以自選唔同國家,介面易睇,好實用

citymapper(免費)
- 交通app,要配合埋電話開location先用到,功能好強大,連叮叮同ferry都會幫你check到,又會幫你計埋車錢,時間預算同埋架車大概幾耐有下一班,個人係十級推介佢
Sorry 7咗
咁我想問下apple嗰個所謂有限保固有咩用?
感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞