Apple Watch 用家討論區 (43) 幾時返貨啊

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
笑左,行入去廣東道間apple store 諗住度下隻手
點知有錶帶買
Series 0 去 Series 6

震撼🤦🏻‍♂️ 終於唔使 load load & load 😂
Nomad
依家好似兩年四次
好似幾抵玩
今日walk in入手咗SS石墨黑44,感覺上d電去得超快,有無人都係有咁情況?

利申:S3升級S6,感覺S3升咗OS7仲冇咁食電
咁賣左佢買過條啦
我果隻係DHL
我唔會做呢啲蝗蟲行為
同埋點解要撞爆? 你有ac+ 就算部機無花岩岩開盒都可以比幾舊水換機
small
今日啱啱攞咗隻S6
摸落個mon明顯無咁滑同好痴指紋
我係咪中咗獎?
同你一樣 係咪有開always on display?
買左邊款?

5號
我S6 40mm 用到20-22 個鐘左右
我覺得都唔算好食電。有開always on display. 咩tracking 都有開除左noise 之外
已經一早熄咗,d電都去得好快
Store app成晚陰啲陰啲放緊堆loop帶
用多幾日先,頭3日仲index緊
其實如果聽日晏晝去尖沙咀應該得唔得
有冇人知點解連極都連唔到macbook.用唔到apple watch解鎖
先確認你部macbook 支唔支援AW 解鎖同埋你Macbook 同你iphone AW 係咪有login 同一account.

我用AW 解鎖2019 16" MBP
唯一要set 就係係mbp setting - privacy 入面tick 個AW 解鎖功能
係喎
https://youtu.be/B_Z6aUiSTWM
呢個youtuber咁大隻都係8號
呢到戴9號嘅巴打一定好型
支援啊我試咗好幾次佢都話sense唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞