診所果啲姑娘幾錢人工?

321 回覆
456 Like 17 Dislike
公眾假期休息但要返禮拜日?
人工有幾西,姑娘面口就有幾西
樓下話1x k
樓主講中左都要比人負皮
可能紅日唔開
但平時星期日照開
一間診所都幾個醫生輪更做
做得呢D工
一係師奶搵下外快過日晨
一係MK妹冇野做搵黎頂住架啦
有鬼CAREER PATH咩
十年前6k
啱師奶做,去買餸湊仔放學,後生唔好制。
呢個才是答案!所以中五後生女入行就通常係二奶之路!
佢哋只會被醫生包,落完場響診所幫醫生出火。舖大毛巾用診所張床。
低學歷考唔到,唔想辛苦,希望被醫生看上,包養有屋住。每日開口開腳做下診所雜務。
梗係唔止口吃飯咁簡單啦!
如果後生五官端正,唔係想做二奶真係唔好制!係二奶之路嚟!
小心嗰個可能係醫生私家雞,包起左。
醫生響美孚A1 Bakery樓上租屋,包左個高功能自閉症助護。夜晚RN護士老婆返N更就走上去叫私家雞。盈暉台酒樓隔離嗰鋪入面有包左十幾年私家雞,晏晝食完飯落完埸,醫生響診所食私家雞唔洗食晚飯,不過醫生住5分鐘腳租單幢園。
醫生響美孚A1 Bakery樓上租屋,包左個高功能自閉症助護。夜晚RN護士老婆返N更就走上去叫私家雞。盈暉台酒樓隔離嗰鋪入面有包左十幾年私家雞,晏晝食完飯落完埸,醫生響診所食私家雞唔洗食晚飯,不過醫生住5分鐘腳租單幢園。
醫生響美孚A1 Bakery樓上租屋,包左個高功能自閉症助護。夜晚RN護士老婆返N更就走上去叫私家雞。盈暉台酒樓隔離嗰診醫生所入面有包左十幾年私家雞,晏晝食完飯落完埸,醫生響診所食私家雞唔洗食晚飯,不過醫生住5分鐘腳租單幢園。
醫生響美孚A1 Bakery樓上租屋,包左個高功能自閉症助護。夜晚RN護士老婆返N更就走上去叫私家雞。盈暉台酒樓隔離嗰診所入面有包左十幾年私家雞,晏晝食完飯落完埸,醫生響診所食私家雞唔洗食晚飯,不過醫生住5分鐘腳租單幢園。
醫生響美孚A1 Bakery樓上租屋,包左個高功能自閉症助護。夜晚RN護士老婆返N更就走上去叫私家雞。盈暉台酒樓隔離嗰診所入面有包左十幾年私家雞,晏晝食完飯落完埸,醫生響診所食私家雞唔洗食晚飯,不過醫生住5分鐘腳租單幢園。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞