蓬佩奧教你聽懂中共總書記發言

247 回覆
1680 Like 11 Dislike
lm
左膠平民:唔知睇唔到
華爾街:有錢賺,唔知,睇唔到
政府:班支那豬賺得多就會知資本主義既好
當美國佬流架咩,以前齊齊搵錢扮睇唔到姐
有少少問題=好大問題
有大問題=陷球鏟 (武肺)
再世列根 佢好似屌過侵侵唔夠硬

Pompeo算飯飯精重要鷹派中既鷹派

唔好比佢文靜外表呃到 其實最強硬係佢
香港人連自己政治都玩唔到,國際政治有排學
佢咁話好似習近平兢兢業業爲中國政府謀求利益,比中國人睇到,反而戰狼好buy個套
你又知佢唔係天才格?搞得政治都係最撚醒的人
咁後生做國務卿點唔係天才?
人地本由由細到大都係天才中的天才
一定要清楚
即使中囯國係乜主義都好
中囯仍然係法西斯侵略主義

資本主義只係俾中囯人貪污方便咁解
經歷過冷戰 同埋當年既意識型態 對共產黨既認識一定唔會少得去邊
最尾果句好型棍,希望侵侵連任到嘅要繼續搵返佢做
It's so rare in the last FEW DECADES that we have people like Pompeo and Trump leading USA!!!

我係東西德做patrol 果陣你維尼都係食緊草
推!
而家跟本唔係冷戰

冷戰要兩邊實力接近同互不往來
佢D睇法真係同好多香港同台灣人一樣.
我地住得咁近一早知支共籠野, 但世界仲係勁多on9左膠以為支那人好humble.

肥佬pompeo將來一定要做到總統
世界命運靠你
美國應承幫手,二戰英國人出post:大家覺唔覺得我地就黎輸,場運動已經完左
https://lih.kg/2217005
奧奧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞