[日/台]貓咪大戰爭 (22) 儲券等貓祭

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
個人意見
新手盡量唔好用罐買道具或者ex貓,因為貓罐留返嚟抽必中係增強實力好重要嘅一環,而開荒期係好難去拎罐。 輸咗亦都唔好用30罐continue。呢隻game有育成成份冇得急。

另外,所有道具例如狙擊 加xp 加速 貓電腦 (除咗寶箱之外)全部有特定關可以打贏咗就跌道具。
只買雷達
一開始應該唔係好多關要用
新手狂用雷達應該係得百萬紀念活動
不過應該有排都唔會再出住
我本身都係想3階桃太郎先,thanks.

有真田之後武田真係少用咗好,武田織田都係經驗關為主。
我噚晚過大狂牆就係靠真田
真係堅好用,普通怪4萬左右打黑4倍,cd快又平

呢兩個禮拜我係帶真田 巴哈 八戒 聖女 黑無,d開眼關碾壓過去 , 好爽
殺完啲黑猩猩就可以摺埋
你講運動會?
會, 下年10月
你帶隻黑無都得啦
個關唔係無法接關
輸之前close app再開
就有得重新打過

罐開頭可以等必中既
到中後期就等ex半價買晒
有d聯組有用同+rank
帶多兩隻以防萬一啫
無法接關應該kill app 都無用呀 巴打
儲下罐, 等超古代有必中就抽
所以佢咪加唔係兩個字
第二三四五六七次十一抽都有必中, 第二次開始每抽一次送多100萬xp
會復刻就得
咁今次拎唔到都有機會下次拎,唔該哂巴打
儲下罐, 等超古代有必中就抽
有必中時果到想問吓
第一次1500罐必中一隻
咁第二次再花 1500 會唔會再必中一隻架?定係每個必中池只有一次機會?
第二三四五六七次十一抽都有必中, 半個鐘內抽第二次開始每抽一次送多100萬xp
如果可以嘅話, 儘早過埋未來一
開咗個逆襲臉君先
你地通常統去到幾多先開始洗河馬
你地通常統去到幾多先開始洗河馬
睇夠唔夠輸出
夠就真田 嬰車
唔夠就悟空 桃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞