[日/台]貓咪大戰爭 (22) 儲券等貓祭

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
恐龍高血出得快,女僕有100%爆,
同埋打鋼鐵最好帶隻緩速,人偶貓好好用
我仲有隻輝夜鋼鐵緩速
但係佢唔爆擊你都冇計
靠運
三階左武田開埋對天使本能
到依家都無咩用過
想問個on9問題
我想問問未來異星寶物係增加對異星敵方傷害定減傷
減低倍率
下面係未來3 48關小狗倍率, 係1000%
如果你集齊其中一個對異星100%
倍率會由1000%減到900%
因為傳說/真傳/極難/其他關後面應該會好高倍率, 所以金寶一定要齊
https://battlecats-db.com/enemy/169.html?mag=1000
姐係攻擊同hp都加

唔怪得啲馬騮得嗰幾百蚊都咁厚血

條link入面倍率個欄可以俾你input倍率
睇返隻怪正常/高倍時攻血有幾多
你如果一個寶物都唔齊,
依關120000血, 有6個對異星100%會減到得20000血
我依家打藍色貓薄荷最後個關, 漂流貓1hit ko異星貴婦
https://battlecats-db.com/enemy/174.html?mag=600
我𠵱家打到449%
未三最後嗰個紅水晶未開到住
我諗打到月球應該500%左右
之後先打返, 要趕打炸彈貓
河童正攻好惡打
新手係咪無咁快可以打活動關卡, 用左100體死左
打咩關
打咗世界未來未
應該仲打緊世界1?第一個地圖都未打完, 週末初關都未打到, 係咪我太心急
次次好快用完D體力所以好似打好慢

我都係打咗個幾月
開頭無乜掂活動, 打咗世界三寶先
之後打未一同某啲打得過嘅活動
再開始打狂亂
好的, 你而家打到咩位?
打緊未來三
之前趁有百萬經驗衝咗幾隻上lv30
𠵱家打好似輕鬆好多
打完世三最好儘快升rank到1400先
咁可以將超激推上30
呢關我想問大家點打?
普遍見到yt係美女神(我無)或小宇宙3階(得2階)

對天使我有拉麵 桃太郎 輝夜 蟹猴 金太郎 貓俠 (全2階) 龍宮3階
浮敵有八戒3階 章魚壺3階
駭客3階

邊度有咁多xp
其實我打百萬關之前打咗好多局經驗如蜜
之後開始百萬關, 咁啱嗰關過到就推咗上去
𠵱家仲有2千萬喺身
而家用緊呢d, 有無邊隻優先升左先, 或者有無咩ex 貓可以必用幫住手先, 仲打緊世界1

有既稀有貓都上左場, 得呢d
我得人魚貓同湖邊
人魚要上三階先好用
湖邊如果控制好距離都ok嘅, 佢250內距離會打唔到
前面要堆肉盾
其他等高手巴打們答你
但業本貓就一定要升
其實我打百萬關之前打咗好多局經驗如蜜
之後開始百萬關, 咁啱嗰關過到就推咗上去
𠵱家仲有2千萬喺身
而家用緊呢d, 有無邊隻優先升左先, 或者有無咩ex 貓可以必用幫住手先, 仲打緊世界1

有既稀有貓都上左場, 得呢d
我得人魚貓同湖邊
人魚要上三階先好用
中女神如果控制好距離都ok嘅, 佢250內距離會打唔到
前面要堆肉盾
其他等高手巴打們答你
但業本貓就一定要升
基本貓一定要升
成日打錯野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞