Rolex / Tudor討論區 39(置頂有QA )

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
兩隻都靚,但黑望耐左感覺上會比較普通
當你睇過現貨 帶上手 係白地靚d 同埋黑圈白面係sharp
不過各有支持者 但價錢叫反映左
睇完你依段,有種莫名感叫我去馬,博一博
咁第一樣 多數都想全新 唔理rolex 其他野都會想全新
不過就要付出番相對既價錢 同埋ad入全新一定係最好
但事實好難 要跌落去水貨鋪入全新 但膠紙無哂同卡又落左日期 咁就睇下係唔係叫全新喇 接受到咪去馬 最多上轉14樓
買野都係緣份 有貨又afford到咪去馬
咁係咪如果水貨鋪有膠紙又全齊....係咪心理上會定少少
係 唔會有膠紙可以出鋪 所以講全新有膠紙就自己諗下同留意下
我頭先仲ff緊會唔會上到去俾我撞到隻全新有膠紙
咁又未必既
做下功課先去買會比較好 但都係個句 上轉14樓你好佢好
錶鋪會跟你上咗14樓嫁咩
無人理你

不過攞得21蚊
都唔洗入AD啦

出面直接入
仲方便
驚有古惑麻
上14樓做交收
香討真係好撚低質
認為果款唔值炒咁高(66)=垃圾錶
家家有求
值唔值得
都係睇
supply & demand

人地炒高 你可以唔買 笑下 話值唔值
但買唔起又踩人係垃圾錶果下
我就覺得幾可笑
香討好多on9
其實我都係咁諗,成間鋪係度,20萬既假貨,佢真係唔驚俾人放火?
咁好多人第一隻撈都係想喺AD買嘅
利伸:我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞