Rolex / Tudor討論區 39(置頂有QA )

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
的確係 所以睇下有冇巴打都曾經撈轉刁
而佢地既心理歷程係點
師兄上身點襯

我多數著有領衫/深色淨色t先會戴沙士
Causal衫就戴返全鋼帶既錶
利申唔係果個師兄
係咪ad入
刁轉撈 到依家撈刁都有帶 睇心情
有閒錢咪買埋隻刁 如果你真係鍾意 我就覺得唔好放番隻ym比你個uncle 囉始終有隻撈都好啲 加上你都帶左咁耐
即係原來ad會有貨...我仲以為唔會有,有都俾曬vip
轉頭出去搵搵先
Thx巴打
Sosad,仲諗住有個希望
Ad無得入,錶鋪又驚中伏
想入都入唔到
新手唔識邊間信唔信得過
問果尖咀果間vip,佢話有,全新全套水貨
唔知間野咩料,15 16去唔去馬好
無人敢講邊一間一定信得過買完上14樓
水貨鋪始終有風險 唔係話間鋪有事 有時佢地收番黎可能有伏都未必發現到 所以買完上14樓就穩陣
最慘好似係上完14樓,如果真係伏左,都無仇報
點解咁大間鋪都可以咁黑暗
原來係咁,仲以為係d鋪自己出古惑
白地依家都20.5
黑地年頭17蚊 白地都係18蚊 依家升左都15-20%
3-4月個陣炒價有回落過 不過地通算硬淨
所以有貨就睇下你接唔接受到同有幾愛入唔入手
兩隻都想,最想係白地,價位ok,係接受唔到會中伏
聽聞好似冇
珠帶無得換 如果得既話好多人買番黎換版帶 咁舊裝仲駛咩炒
咁我買返舊款算
想換膠帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞