Virtual Youtubers討論區(67)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
啱啱睇咗睇mc wiki
好似冇鑽石以上裝喎
係咪mod

同埋holo有資源server定期reset
唔會冇料
minecraft冇乜邊個會劇烈搖晃所以我唔會暈
fps直播我就唔得了 半粒鐘收皮 我自己玩就可以長玩
家下老左落場玩會3d暈,但睇人玩又冇事
話時話aqua間屋有鋒火台
佢打過凋零?
佢好似鐘意D有得爆機果D game多D
睇MC一個鐘左右就會頭痛 除咗純聽聲之外真係冇計
你睇清楚啲先啦
出咗netherite裝 唔怕岩漿 附魔力更高 攻防都高過鑽石
x2 睇人玩第一身都會睇到暈
玩左咁多年都無3D暈
有時覺得睇holo啲人打機真係唔可以有太多期待
https://minecraft-zh.gamepedia.com/index.php?title=Java%E7%89%881.16&variant=zh-hk#.E7.89.A9.E5.93.81

Java 1.16版地獄大更新
鑽石再升上去應該就係果套新裝
(利申無睇彩虹唔清楚係咪, 但如果鑽石以上既裝就應該係
睇下你邊方面嘅期待
反應方面好多member真係講得上係天才級
想睇pro gamer就其實真係滿足唔到你
有印象係pekora將把劍拋落熔岩 搵辦法執返上黎條片
對Aqua都叫有期待既 至少佢好多驚都玩得比我勁
係 果把劍就係新裝黎
果條片pekora應該唔係玩緊holo server
https://youtu.be/WRLK9w5s6k4?t=9695
Aqua遊戲直播比較全面啦,玩得幾勁,又投入,娛樂性高。講技術嘅遊戲佢真係比心機去練,大亂鬥果啲真係睇到成長,又有好似睇育成計劃咁嘅樂趣,不過背後比幾多時間成本落去就唔知值唔值了
佢大亂鬥我覺得算幾勁了
竟然提及前世
https://youtu.be/Yp4Z2RFCfco
次次睇ange直播就好似睇緊自己可能有嘅未來/過去咁講得太現實+共鳴感 個腦一直係「ッスーーーー」同「ああああああああああ」
共鳴感+1
進度暫時去到e度
日村玩商人遊戲,聊天室班智囊都比到計
到人地供貨多,價值就會下降黎壓價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞