Virtual Youtubers討論區(67)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
人數本身已經差好遠 仲要分開男女ser
holostar
話說船長張設計圖係fans整定點

好有心機
想問mc 鑽石係唔係真係好珍貴
見holo 挖到鑽石好興奮 但係睇彩虹 用緊紫裝
個建築lv都差好遠差幾個mc廢人帶
我都係純粹睇カモミ先睇,隻驚好多鳩野
カモミ個モデル做得好似
彩虹mc啲互動真係好好睇
彩虹MC真係最好睇係小劇場
次次都有影帝上身玩野
無睇開彩虹同玩過mc

我仲以為holo已經起得好靚 35同哈茶麻
彩虹某幾個癲佬日掘夜掘 D鑽石通脹到好似津巴布韋咁
(好似係
好耐以前玩過mc
如果裝備冇附魔嘅話可能一兩個鐘頭淨係掘到10粒左右
我都以為係
唔知係唔係睇緊貝叔既關係 佢用緊既野真係"先進"好多 好似
本來鑽石應該係好珍貴 但係彩虹有貝叔
佢挖鑽石多到鑽石變到唔值錢
同埋holo好似未update mc 而家最勁已經唔係鑽石
鑽石係幾珍貴下,不過貝叔係掘礦廢人加上好好運團積左唔小
仲好多人以前都有掘
最後廢時新人入ser要去好遠先有鑽石掘,開埋資源圖比人掘

紫裝holo服好似未更新到?同埋唔係成日有人玩鑽石咪更加少
holo個生怪塔係farm喪屍果班雜魚 彩虹係farm緊enderman
講開刷怪roa又刷緊enderman
之前好似有巴打講過holo個server未更新
換言之套裝最盡都係鑽石裝而唔係依家貝叔用緊個套灰黑色裝
holostar都有astel呢個mc 痴線佬 但分兩個ser
貝叔起野唔算勁
天宮 Nui ritsukinTV呢幾個算係彩虹起野最勁
有興趣可以睇下天宮Nui起村 或者睇前排佢地搞夏祭 好痴線
起村得垃圾nico片
https://www.nicovideo.jp/watch/sm37327230
點知要幾多材料
其實貝叔都比人話過搶太多資源 搞到想正常玩嘅新人要挖到好遠先有鑽石
不過貝叔太好人所以燒唔起

好撚癲
彩虹好多人起野起得好靚
起得鳩既野都唔少
科技就某幾位特別勁,建築大師凜月真係好勁
有興趣可以睇下D觀光精華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞