潘曉穎呀媽叫佳仔快啲自首

440 回覆
1172 Like 45 Dislike
如果佢地當初搵公文袋
會唔會冇人知呢件事
大家要小心網絡安全,尤其是被咬過嘅手足,電話可能已經被入侵。港共可以用stingray大規模監控某個大範圍所有電話偷取IMSI(夠識別所有人),甚至截取通訊好多手足就係唔注重私隱同網絡安全被咬,好大機會包括被綁架12人; 記得追蹤基爾巴: https://lihkg.com/profile/96327
請簽署制裁綁架12人嘅支那官員:
https://petitions.whitehouse.gov/petition/sanction-chinese-officials-culpable-wrongfully-detaining-12-hong-kong-citizens-and-denying-their-right-counsel
[實用文] 教您點先可以保障私隱、網絡安全 (簡易版)
https://lihkg.com/thread/2194107
樓主可唔可以pin?唔該晒
算啦!陳生都知錯啦!放過佢啦!法律的意義在於懲治,而非解氣報仇。更何況民族大義和兒女私情,孰輕孰重,希望分清楚。不要被邪惡的中共利用,以挑撥香港人與香港人之間是感情。
記錄低被派帽情況
應該獲得社會同情
777 個初心去左邊
唔係果陣要還公道咩 仲唔送大粒墨去台灣既?
佢搵到錢會唔會脫墨順便整容呢
天氣吾好, 吾去了
Push
港府一向窩藏罪犯
Ching鐘意食蟲?
就係證明唔到兇手,更顯得彥霖老母仆街
潘媽媽最少都有個憎恨嘅對象
若果彥霖媽媽真心愛錫個女,個女死得不明不白,佢連憎恨對象無,照理黎講應該比潘媽媽更傷心
但佢一副「唔好阻住我返工,唔好打擾我嘅新生活」嘅態度,睇怕佢一直以黎都係當彥霖為包袱

我自己都係單親家庭長大,無論幾艱難,我老母都無放棄過我
我唔小心睇到老母一篇日記,佢話爭撫養權果陣,佢出黎做野幾辛苦、點樣俾人蝦都好,只要星期日見到我(我當時寄住喺人地屋企),我叫佢一句「媽媽」,佢就覺得再辛苦都值得
我老母後來搵對象,都要睇佢錫唔錫我,唔係嘅話,我老母早就嫁左個有錢佬享褔啦
就算我同老母再多爭執不和,但我地依然係大家生命中不可代替、最重要、最愛嘅人
食黃店抗爭
未買到ps5,唔去住
咁就係佢哋呢種錯誤思想令今次嘅公義唔可以伸張,尤其係支共往績最鍾意將民生嘢政治化,呢單已經唔係第一單。

你話後生就話唔識嘢信支共就話啫,幾十歲人信支共又唔話得?依家就係要講俾佢哋聽你搵支共幫手搞,佢鍾意就幫,唔鍾意你er都冇得er。雖然班泛民主派都係垃圾,但講俾佢哋聽起碼唔會好似依家班無恥保皇咁將件事掉轉來講,護埋個殺人犯。

個女死咗係慘,但係搵錯人幫又唔講得?
使乜咁遠吖,喺澳門都得啦.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞