潘曉穎呀媽叫佳仔快啲自首

440 回覆
1172 Like 45 Dislike
唔係啦,如果要追究責任,根本全世界都要屌,美國歐洲呢啲所謂民主國家喺六四之後都可以放生支共,香港人可以點做?係到武漢肺炎之後歐盟先至開始認清支共本質,如果冇開始貿易戰,香港反送中呢次民主運動分分鐘同雨傘一樣爆完之後冇人理,香港會溫水煮蛙同不斷沉浸,世界繼續奶人民幣
住仔話未有心情喎

等ps5 出埋玩下新game 先啦
爽左成年 依家叫佢去佢真係會自首咩?
要玩ps5 不了
條柒頭已經唔敢直接回應
淨係識圍爐附和刷認同感
成隻狗咁
好撚好笑
香港—亞洲罪惡溫床
https://youtu.be/INywCI-Cnus
DAB:關我撚事

今日煎隻蛋個蛋黃穿咗
唔去自首了
講綠帽
未訂到PS5 不了
一個證明到有兇手,一個證明唔到,有可比性?
個陣我話潘曉穎父母搵民建聯都無用,比中老年人話我,先知佢地會覺得大野同埋外地發生既野要搵民建聯。

而且我親身試過搵屋企建制派議員做野,我係唔明點解佢地效率高,個刻我自己都搵到燥資料,建制派可以2個鐘搵到比我再加埋扮乖孫,老人家點會唔投,同埋建制派好多都識玩brand image ,所以以前我投票年年都要係父母面前打佢地毒針

再加上有d民主派做臭個朵

當年菲律賓件事,煲呔真係似香港特首,中共都有扮吓野幫幫地拖,有幫香港人拎返個公道咩,有人道歉咩?所以潘曉穎父母搵邊個都無用,仲要搞到自己比人擺上枱
有條柒頭自己唔re人

就用返人哋串佢啲point喺度單單打打

肉酸到呢☺☺
老嗰班根本唔知咩叫民主,中國小農思想深入骨髓,以為小因小惠就叫對佢好,高教育程度中年中產好多都認為錢最重要,邊嗰阻佢揾錢就邊嗰衰,要怪就怪港英政府,如果早啲開放民主或教育當時香港人民主意識,民主進程肯定好行好多,所以到而家仲有好多藍絲
佳仔喺香港做錯野 已經受到中國香港法律制裁

支持佳仔
食咗晏未呀清☺
仲點會自首,冇晒引渡,疫情一放緩就著草去其他國家啦
正解
連衛兵好中意屌點解揾建制派幫手
問心個句你揾泛民 政府會唔會理你
你做政府都唔會睬鳩班無牙力嘅人啦
同隔離鄧龍威post 揾謝偉俊幫手一樣道理
所以送中十二人家屬係咪搵建制派會好啲
我第一個去買
時代人物出既書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞