[COYS - 最強十號已在陣中] 熱刺球迷吹水區234

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
講咩都假, Bale你傷好返同操下先
#thfc Jose Mourinho has confirmed that Dele "will play on Tuesday," "He's fresh. He has to be motivated by being out of the squad for a couple of matches.

"Tuesday is a knockout game and it's a big opportunity for him to show how good he is because we know he is very good."
摩佬都講明Alli有Potential,但唔Consist,睇黎下場Alli真係要證明下自己
希望佢下場打得好d
我諗大家都知Alli表現好個陣有幾勁,但間唔中先得一場,真係唔夠好
好明顯睇得出條友心態同頭兩三季唔同左
多左副業 有啲名氣 唔洗擺咁多心機踢波都得
唯有希望摩佬教到好佢

想問點解官方ig啲回覆全部都係講唔好簽連美斯嘅?我地有同連神扯上關係咩
呢排我地吹緊風買連美欺
197吹架咋嘛?
尋晚都有份打正選渦
Jesse Lingard to Tottenham is a possibility if Dele Ali leaves the club

[@FabrizioRomano - Tier 1 🏅]
大家點睇
邊個反派會得83
就係話佢踢埋最後呢場
所以我唔係信dias有咁勁 媒體吹左咁耐都冇人買 同高列巴尼一樣
如果dele走嘅條件係買連美斯 大家點睇
想死
連狗有乜勁
拳王留低吧
買連美斯不如重用Lamela
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞