[COYS - 最強十號已在陣中] 熱刺球迷吹水區234

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
hojbjerg 單防中,想2隻中堅死???

個頭一樣柒

@七公
三防中啊!

你唔了解daddy
又想反普?
贏一場又變返daddy?
我今日又成為討論主角
話時話,隊長自從上季復賽開始就勁到癡線,救咗好多必入球
隊長反普
話時話,隊長自從上季復賽開始就勁到癡線,救咗好多必入球
隊長反普 前個季重講緊最多失誤導致失波 肥爸爸走左之後勁到仆街
依家咪抽走Ozil個位
變左做Low同肥當依啲 係防務上要再做重啲

不過係Lucas個位仲係唔知點
Tottenham will look to sign a new centre-back once they have signed a new striker and after they have brought some money into the club by selling Danny Rose and moving on Juan Foyth and Cameron Carter-Vickers

[@AlasdairGold, Tier 1.5 🥇]

#THFC #COYS
踢法都爭好遠嘅
當時洛神除左失誤最多,仲要係出迎最多
基本上當佢紐亞咁玩

依家都唔洗咁
關唔關個新龍門教練事呢
關隊波太垃圾事
之前後防太舒服所以撲波技術退步左
依家場場比人射到嘔血就變番一開始既隊長
光頭佬:皇馬用左一億歐元租借Bale 七年
賣晒呢3件就ok
on9 逼人反摩
除非爵士唔駛錢啦
如果唔係只係阻撚住SSG同Clarke
#TottenhamHotspur have NO interest in signing Jesse Lingard.

[@AlasdairGold]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞