[7月神作] Re:從零開始的異世界生活 第二季 討論區 (10)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
已經比我想像中好左
我本身覺得dollar為左想知更多嘅嘢,會老點掃把佬行錯路,之後死,再老點行錯路,再死
好似玩Detroit: Become Human咁,明知會bad end,都要試下整死某啲人/整禍某啲事睇下有咩變化
即刻咁多人反
隻PVC點算
莎緹拉
有個係講第三章死咗五次,但如果有艾姬多娜幫手要死一萬次先得因為要每個選擇都要揀啱,每揀錯一個選項都要死一次
魔女股一定唔買得....

EMT成個白痴細路仔....

最正常的雷姆訓緊....

得返BETTY 同 佩特拉 兩個可以買
如果多娜可以控制清洗486嘅記憶其實已經無乜問題
多娜又話要經佢身體其他魔女先可以出嚟,又畀佢fake咗咁點解之前啲魔女咁聽話逐個出
完全無同理心咪反社會人格
多娜重要係好奇之外的感情都勁弱,如果玩開殺人有快感之類,就變連環殺人魔
飲錯茶都自殺一次
自轉真係...
真正魔女的茶會(應該第三次魔女茶會先叫真正的魔女茶會?),係咪魔女嘈交的地方
因為無咩動力要唔跟規距
小說補充 睇完今集先好開
其實今集無咩好補充
身為小說黨 對今集既還完度好滿意
開頭同結尾同我幻想一樣
要補充都唔係無既

諗到再講
真綾好撚屈呀
多娜都好撚正呀
睇撚到我起曬雞皮
我都覺 呢個位有d失望
救486掛,唔係486比人融左
13卷 今集係12卷尾
你講中咗

作者以第三章打為例 486死五次就clear
但係聽ekidona點嘅話要死一萬次
唔係冇能力破關 而係好奇揀錯路會有咩變化

https://twitter.com/nezumiironyanko/status/1308789611762610178?s=19
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞