爆旋陀螺BURST ベイブレードバースト (24)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果係諗住落場打既就無所謂啦 殘得好快
無玩好耐 全儲
我自己同自己玩
10分鐘一集得對戰都兒童色情
我都想知點兒童色情
ching係咪以為呢個係真
而家連個花瓶都無 以前都叫有
cls 童年崩壞
一定係講緊佢啦我連佢咩名都唔知
兒童色情真是笑死
仲有兩兄弟阿媽
台灣官賽換晒做新盤我準備好做5G尾速撚了
神代開始已經係尾速
認真、咁樣都色情?
隻飛龍個面勁唔順 希望打打下會順d
我係淨係覺得佢好鐘意用塊臉對住人地個刀刃

因新冠肺炎疫情關係,香港政府由去年 12 月起實施政府僱員特別上班安排。今日政府宣布,暫停近兩個月的政府基本公共服務,將於後日(28 日)起陸續恢復,並表示前往政府大樓或辦事處的市民,除必須一直佩戴口罩、探熱及跟從人流控制安排外,還須使用《安心出行》手機應用程式。

Book場一齊用安心出行啦
發夢夢到黎緊抽包Setting
好似係一格到夢見
01. 天皇星00. MA(有鐵嘅A底).1D 暗黑ver.(即黑紫色)
02. 王者炎陽神S.1B 火焰黃金Ver. (代打Battle當選品金色)
03. 翱翔末日 5.T.1S 黑色Ver.(贏咗G4比賽先有機會有!)
04. 超級太陽神 Qc. 1A 黑色Ver.
05. 變幻路西法 O.2D 火焰黃金Ver. (100名黃金月餅啊)
06. 帝王龍神.7.Et 黑色Ver. (之前係抽選品)
07. 盟主惡龍0.Z 黑金Ver. (100名抽選品)
08. 重生鳳凰.4.MD. 金翼Ver. (姐係之前賣過$15000隻金翼啊!)

如果係咁,你地又覺得邊隻係籤王呢?你地最想又要邊隻?一箱又齊唔齊set呢?我諗好多人都會買set, 而且可以見到底都會加鐵,相信係下一季陀螺嘅小小啟示!

發夢見到㗎,如果有興趣就Like返爆旋一格既FB Page
有鐵A底 , 我諗起神代聖劍個底
Ir係底鐵 MA係lock鐵
冇諗過會係呢度整鐵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞