Cyberpunk 2077 Night City Wire 第3集

307 回覆
7 Like 2 Dislike
等緊用武士刀
個陣已經練到好準
最尾直情衝去開箱塊野 然後即刻上船
無視哂佢地
「《電馭叛客 2077》PC實體中文版」
※ 收錄以下內容:

-《電馭叛客2077》PC實體中文版(內附GOG平台啟動序號一組)
- 遊戲配樂原聲 CD
- 遊戲世界綱要(詳述本作世界觀)
- 夜城明信片
- 夜城地圖
- 貼紙
- 數位內容:遊戲配樂原聲帶
- 數位內容:遊戲精選畫冊
- 數位內容:Cyberpunk 2020 資料設定集
- 數位內容:手機 / 電腦桌布

「《電馭叛客 2077》鑰匙圈」一個(數量有限送完為止)
「《電馭叛客 2077》電繡布章」一組(數量有限送完為止)
首月預購額外早鳥特典:「遊戲名人像素風夜城紀念明信片」一張(10 月 24 日晚間 23:59 前完成訂單均可獲贈)
台灣有啲Utube8合作
香港會唔會有現貨賣
祝你好運
Amazon開訂幾分鐘就冇貨
官方話唔再加印
睇黎今次實唔會delay啦 出哂廣告
下個月就係
等左咁多年
終於
啱啱爆咗主線而家無動力打支線 個尾已經收得好靚
一早steam pre order有冇野送呢
Witcher 3支線都主要係打同主角fd嗰啲npc支線
地圖啲?完全唔想理
不過Cyberpunk點都會100%佢
無ps4 pro,但係預訂到ps5,2頭唔到岸不過應該都係會等ps5版先買來玩
香港既話ps5同cyberpunk同步出
彭博社昨日報導揭露,目前正在加緊趕工開發科幻角色扮演遊戲《電馭叛客 2077(Cyberpunk 2077)》的波蘭遊戲開發工作室 CD Projekt RED,負責人 Adam Badowski 日前對旗下員工發出一封內部郵件,表示在 “用盡一切手段” 之後,不得已只好在 11 月遊戲上市前祭出強制性緊縮措施,要求員工每週工作 6 天。

Adam Badowski 後續在 Twitter 上針對此一報導做出回應,表示這最後 6 週是該開發案的最後衝刺,團隊已經在這個案子上耗費許多人生,是大家深刻在意之事。團隊中大多數成員都能理解這種推動力。宣布強制性緊縮措施是他不得不做出的最艱難決定之一,他同時強調《電馭叛客 2077》的開發人員將會為所有額外投入的工作時間獲得充分的補償。他表示跟近幾年一樣,今年公司同樣會把盈餘的 10% 直接分發給團隊。

去年 Adam Badowski 接受採訪時,曾經承諾 CD Projekt RED 將不會強制要求員工加班。不過如今遇到自家二度延期的《電馭叛客 2077》之際,仍舊只能違背先前的承諾,要求開發團隊加班以趕上 11 月的上市。在開發的最終階段透過高強度加班來趕上上市進度,似乎已經成為當今 3A 級遊戲所無可避免的常態。

依家日日係電腦面前呆坐等得好辛苦 希望唔好再Delay
i mean 我得ps4,但係佢遲d會出ps5 版cyberpunk,無理由唔等埋反正我pre-order到PS5
你訂到ps5姐係到時有機玩
佢ps5嗰日可以向下兼容舊版game
可以玩Cyberpunk
2021年先有next gen upgrade 版game
自己選擇
我就等唔切啦
我唔玩用ps4畫質,30fps玩
起碼等幾個月喎
我就等唔切新版11月玩住先
利申訂咗XSX
我清哂啲支線再推主線
想100% 連DLC
睇埋Netflix 套嘢有啲位會更易明
之後仲專登玩返2
有 statue 個premium set console 版 港版完全唔見有得訂

攪咩
我而家玩d dlc 都幾有主線feel 不過無咗triss ciri 個d 硬係爭d
石之心好好玩
血與酒就地圖好靚
但個故事我覺得無石之心咁震撼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞