Cyberpunk 2077 Night City Wire 第3集

307 回覆
7 Like 2 Dislike
唔同NEXT GEN一齊出真係唔知想點
本身無機果d仲要等到出年
係同next gen一齊出呀
不過未有next gen畫質 upgrade
2021年先有

或者用PC
day 1就係最佳體驗
即係11月19日xbox x / ps5都玩到but唔係頂畫面?咁又幾好wo
樓下comment有講埋實體同數位都得
聽日第四集講車
預佢仲有第5集加下個月幾條trailer

雖然好想快d玩到
但見佢cut左好多野都真係好希望佢係dlc加返返黎
聽日講車就應該講埋無得改車 但當初都幾期待改cyberpunk風格既車
買樓呢樣野又冇左 但呢樣我諗dlc會有返掛 好似血與酒咁
仲有爬牆同控隻機械人...當初唔睇咁多資訊就唔會覺得要有呢d野
依家睇完知道冇左又覺可惜
Cut左坐火車遊Night City都好可惜
希望DLC或者續作會補返
火車真係好撚緊要...
一cut左 個代入感少唔知幾多倍
唉...
之前早期 gameplay 見到好似有地鐵入口
而家 cut 左咁陰功?
同埋仲有咩其他野係本身有但 cut 左
隻game仲有火車
但淨係可以用黎fast travel
唔可以搭
我今日係steam 到預訂咗,唔知有冇得退返?
我都係想直接比cd projekt袋
可以退

不過應該係退係steam個銀包度?
睇你用咩mon啦
我用4k最佳畫面要比成皮野
即係要等主機算
gog買仲有d書送
有得退落卡
想買PS4實體版,有無人知邊度有黃店賣?
呢隻唔係Fps game,當RPG會好啲
今晚第四集
點解cut咁多嘢
唔夠時間整
Cdpr應該係整完gwent 先開始全副心機整cyberpunk
其實都係三年多d
正常一隻3a都要3年
呢隻咁多內容又係3年

只希望佢dlc出返 我唔介意比錢
陣間開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞