(求救)隻貓唔肯定走失左定匿埋咗

268 回覆
23 Like 364 Dislike
癲,養貓唔裝窗網,仲要開窗。唔係要屌你老母,係要屌你啊仆街,咁大個人仲賴老母。

我當年接貓都接得急,屋企人先斬後奏,仲要第一次養,接嗰時係夜晚,直頭窗都唔敢開。第二手即刻求其去aeon買啲網返嚟網住個窗先敢開少少窗。之後補返正常網先敢正常開窗。貓條命都係命嚟架屌。

仲上連登問,出去搵啦黐撚線。
樓主屋企幾多千呎大
樓主真係累撚死隻貓
認真講,上youtube播啲咕姑固片睇吓引唔引到佢出嚟啦(如果佢冇跳樓)
屌你老母p牌學人講兒登仔
個論壇用戶數差唔多成個國家咁多喇
仲係到單單打打
屌真係好撚on9 養得掂隻貓咪得囉 關你撚事?
樓主最有問題係無裝窗網 係懶 關住公屋撚事?
樓主反轉左間屋味
快d死啦樓主 有事賴老母

自己事前唔做足安全措施怪人 無資格養貓呀你
試吓用laser pen照下地下 有時我隻貓匿入床下底 一照佢就會衝出嚟玩
咁你去Facebook group 出咗post未
算吧啦 怪就怪樓主成家on9
當隻貓死左算啦
養貓同公屋個關連係邊?
解釋吓?
我嗰隻初接番黎成日呢sofa底
有無試過用噹噹聲引佢出黎
搵啦仆街
你當連燈仔係傳心師定問米婆呀
所以真係好難怪人咁嚴格
的確有好多人都成撚日會”唔小心”,有”意外”
其實依啲唔使多,一次已經夠,但係好撚多人係無危機意識同根本唔上心
搵返未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞