(求救)隻貓唔肯定走失左定匿埋咗

268 回覆
23 Like 364 Dislike
細膽應該唔會跳出窗 貓貓通常驚都係哩黑暗位 搵清楚櫃同梳化附近 唔好太擔心 最緊要宜家個窗唔好開
樓主個ac乾唔乾淨
唔好自爆
希望你早日搵到佢
你兩母女都正仆街嚟

落樓搵下有無貓屍先啦

如果跌咗落街死咗,至少好好安葬
無腦又要學人養
你快d 死, 咪害D 動物
我試過成間屋搵過曬,最後都係梳化底見到,都係要裝窗網唔好懶,唔見左個心仲離過汪阿姐
祥華以前可以買
希望樓豬見反貓貓啦
有心養既就比啲痴線貓義工Jer
唔細心咁多日都唔裝窗網既就有得養
sorry sorry sor咩ry者
係都同隻貓sorry啦
未準備好就唔好養
隻貓之後安全既就好好地學吓點養
隻貓走咗即係都唔想喺你度住,算數啦
有d咁嘅on9先攪到d貓義工咁緊張
如果隻貓有咩事你地on9一家人就係兇手
全家都低低地
睇下梳化底有冇穿
你以為無開櫃門隻貓就入唔到去?太天真了 逐個櫃搵一次啦 或者係梳化底好深好入好暗既地方 再唔係開罐用罐聲 再再唔係就上youtube狂放啲貓叫聲睇下引唔引到 如果做晒3樣都搵唔到咁你就做咗殺貓兇手了
公屋可以養貓
屌你落街問看更,spca,漁農有冇捉
再拆屋揾啦
仲有貼街招呀
希望你個白痴揾返唔好再養
所以話雖然d貓義丁好撚煩膠

但真係因為有d人連常識都冇先需要有相對應既制度存在

唔明裝個窗網有幾難,你話你開門嚇親佢佢標出門口都算

呢種真係好弱智,冇經驗就死死地氣搵d煩貓義工啦
裝個窗網買材料+整,都係三個鐘內既事
你咁都唔做唔該以後唔好養寵物
五日就想抱 急到
之前隻貓試過整穿個sofa底入左去
搵左我勁耐
錯重點啦
5日都可以未裝窗網
喺facebook見到樓主
參考侏羅紀世界霸王龍
放心啦,一定係某啲角落到,我重大貓都可以搵到啲位係我完全見唔到佢既,更可況你個隻係細貓,同埋我覺得貓唔係俾人追趕既情況好少會臨急跳牆搵嘢跳,驚既情況一定係匿埋多,你睇清楚電視櫃電腦櫃後面,鞋櫃底望上去有無咩空位,廚房廁所重好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞