2021 HKU Taught Master (Computer Science)

88 回覆
3 Like 12 Dislike
你地係ug畢業即讀定做左幾年野進修?
報名使唔使交referee's reports 㗎?
唔洗,淨係填名就ok
點解係ust
收皮啦垃圾bba
人地講到明淨係收cs background
就算唔係cs都起碼係engine/science底啦
幾時輪到你呢啲垃圾bba
Lm
唔會send email叫佢地填野咩?
你都叫讀咗唔少cs course
樓主乜撚都冇讀過
仲幻想人地會收佢
我都係問吓姐,唔通我同一時間考慮緊其他master 又要同你講咩,就係唔清楚先開post問。一開口就抵毀其他人,通常係自卑嘅人嘅表現,人品差先係咁。如果你回覆係為咗發洩,我諗大家有目共睹。可能你現實係失敗者,要喺度搵成功感。
I see~ 點解揀CU嘅?HKU CS係咪正如樓上所講general好多?
我覺得好撚多數計
無辛苦架
一入就fail 囉 辛苦嗰下都無
最緊要過到HR 批准你升職個benchmark
唔會,但要有相關工作背景先容易入
大家都有目共睹
係咁負皮你
強烈建議睇晒CS50佢同學好啲SQL
Python易上手唔驚
唔明啲人屌樓主乜
非三大BBA讀緊HKU CS Master
知唔知申請果時揀左stream, 之後仲有冇得轉?未諗好咩stream好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞