[COYS - 迷摩的利維]熱刺球迷吹水區230

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
你老母唔明白你
大佬呀 你唔好痴線喇
啱喇,我都唔想佢黎
呢個轉會
文迪斯
佩雷斯
真係算係咁
加上本身摩佬啲關係
打下電話又引到人

迷摩
球員本身意願
搵利維傾靚價
Smart deal

今季啲deal算係wise smart deal
好靚既轉會
利維請得摩佬點會唔買人
有時唔係話買得貴就話好既
個外號係麥龜聽到都覺得伏
Bale
出邊玩夠玩殘返返熱刺
睇佢上季同岩先踢Wales,
會唔會有句有返心踢,就踢返起呢?
同埋玻璃人,同熱刺隊醫嘅配合真係好完美
Bale場上寄望真係唔多㗎啦
睇佢更衣室可以教班友大戰經驗都ok

Me第一年熱就係爆過Malcon嗰年,就算之後Bale踢到咁柒(有心理準備會幾柒),希望FF足七年嘅熱刺fans唔好又響Instagram 屌佢全家啦

唔好買啲大牌球星喇
有實力就得 低調聽教場上紀律好
呢啲就岩摩佬
幾時官宣戴巴拿
我期望唔高,做第十二人都ok
柒辛
辛香麵
Sergio Reguilón and Gareth Bale will travel together to London tomorrow to complete their Tottenham Hotspur moves. [Sky Sports]
乘住個勢繼續買
#thfc Excellent news @JackRoles_ will join league one side Burton Albion on loan. Following from his loan at league two Cambridge last season. Great move for the lad. Go get it Rolsey 💙💙 [@CDEccleshare]
孫香麵
未update ios成版都係格仔
唔洗阿 重開連登咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞