[COYS - 迷摩的利維]熱刺球迷吹水區230

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
山狗你睇佢返意甲都打得返起
耐無踢姐,有球迷支持會唔同(純ff)
唔會掛 佢人都到左倫敦
似係利維玩鳩我地多d
利維話問過
大力臣回答唔想返

嗰陣中學雞冇錢買波衫

好想要返呢件
我都係
我買過呢件嘅翻版
好想要件真
都唔好做到咁出面啊
叫皇馬fans點撐你
有領波衫好難著得好睇
我就係可以
傳熱刺靠兩條款爭贏域基朗

【Now Sports】除了盛傳加利夫巴爾...

皇家馬德里在頭兩年擁有4000萬歐元回購條款,而且有另一條款規定如果有任何球會就域基朗向熱刺出價,熱刺必要告知皇馬,好讓後者考慮會不會行使條款回購這名青訓產品。

https://sports.now.com/home/news/details?id=30756716902
其實好苛刻
你好靚仔咩依家
ccv club trained嘛
doherty似乎好似bd咁歐洲賽唔計nation trained 所以爆咗17人
但如果doherty可以計nation trained 科就係爭輸比clarke
之前有itk話係經理人臨尾又想敲多筆錢 應該係博levy用咗咁多時間心機傾 又無乜時間淨 乜都肯制

重點係呢招levy本身用開喺人地度 而家俾人以其人之道還自其人之身
算啦 好過用bd先啦 起碼利維肯用錢
Spurs will pay Gareth Bale £300,000-a-week, Real Madrid will pay the rest. No loan fee means the deal will cost £12m.

For perspective, Arsenal paid a £15m loan fee to RM for Dani Ceballos to join on a 1 year loan, plus his £55k-a-week wages.

#THFC #COYS
咁李國麟黎左之後踢邊個出list
可能doherty係計hg
不過預先空定個位出黎呢
話時話大師兄返嚟可以搵佢開死球
角球應該唔會掛
但終於有人識射罰球
施巴個人工咁平?
西甲唔係球星嘅話,人工普遍無咁高(好似係)
西甲唔係球星嘅話,人工普遍無咁高(好似係)
古龍出波掂唔掂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞