[月經] iOS集中討論區 (145) Apple Event 2020.09.16 1AM

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
睇完compare
諗唔到理由唔買pro 2020/ 2018翻新(買到嘅話)
今日出GM, 可以當係Final. 啱啱up 咗iphone 同iPad.
聽晚Apple會幫我間房嚟個生態圈大Update
遲D去士多度算 驚買錯size
原因:pro 2020用唔夠一年就要睇住下gen 會大改
Apple Silicon 先係今年最期待既product. 不過都會觀望一年先會出手, 試過好多鑊, 第2代出既正過第一代好多好多, 唔係只改少少.
我第一年必買
睇Apple 點show off都好
不過都預咗gpu會差咁啲
尋晚check 係舊版, 今日起身已經係新firmware
試吓兩部機輪流播歌?
呢個都係考慮因素
但係如果呢一刻價錢比較 有bts pro 2020, 翻新pro 2018 都係好過買Air
雖然好想12有touch id,
但而家部air要厚左先做到,
iPhone為touch id整厚?
iPad Air 4 256gb要$5999,我不如比多$400買pro 128gb算反正128我都夠用
方向正確
連APPLE已死都冇人叫 睇來真係APPLE已死
請問午餐肉咩意思
Type c之前就會飛走插頭
想換機希望佢keep iphone 11啲色又冇理由宜家換機
Spotify 屌曬鬼咁
20usd=Apple tv+iCloud 200gb+arcade+Apple Music 太吸引
iOS 14快左定慢左?
慢左就廢事升
D widget好柒
widget唔搬出嚟其實冇分別
SE1都順
iPhone 4 Design
.....
好掛住iphone4年代個陣用垃圾舊登app睇咗好多故
Air 64根本焗你買256
之後諗諗下 不如買pro 128
真係無奸不商
整部air 128唔得既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞