[台灣巨商] 集中討論區(7)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
重陽台灣冇假放
之前都係撞正改版雙經
我覺得宣布執笠機會大d
掛佬連黑晶都可以搞得掂
慘過食屎喇今鋪
琴日刷黑氣 刷左三粒鐘都唔出一粒比我
今日再戰
有覺凶咩
退巨凶號嘛
咁應該好快有平黑精
財散人安樂
好悶
幾日唔跌黑
冇mood了
無MOOD就退巨
半退緊
今日GM ban左10幾頁外掛
止血止唔到根源
其實有無諗過點止根源
係止唔到
隻game 點出新防封 點改防外封都會比人破解到 而且隻game係10鳩幾年前 成年game由頭寫過?
唯一止根源 就係ban埋所有買掛幣 買掛料 買掛兵既玩家
台巨2014年開服個陣 有一排試過 比玩家插到飛起 之後就無再做
外掛問題根本無可能解決到 依家日日有ban人已經好好 收貨
利申 開ser玩到依家
成日都ban 10幾頁
佢ban打料號 唔ban收成號無用
都係個句 ban唔到 打料號將D掛料掛錢掛兵 轉哂去乾淨AC
你點ban 你點知個個係收成號 定係 普通玩家收緊野
ban到普通玩家又比人屌

唔係話幫住普雷威 但佢都好難做 咩pubg mhw fallguy 近幾年既game都大把外掛 佢點改都無用 何況佢10幾年垃圾舊game

唯一可以講既係 搵多個GM番通宵更 好多用覺凶號掛黑氣既人 都係夜晚11點等GM唔會再出現既時侯先開工
真係應該設立gm線上捉掛
佢地肯行一轉 都清走一堆
同埋有證據 report左佢都未必捉
多謝
有無香港團收人
真係仲會有GM咩 班凶號放工返到去已經見佢刷緊
見佢耐唔耐會扮下人手 講幾句野 密下你 出下字咁
早幾日見到有個人賣ac 轉個頭買完條友無耐就開始刷緊
唯一可以講既係 搵多個GM番通宵更 好多用覺凶號掛黑氣既人 都係夜晚11點等GM唔會再出現既時侯先開工

呢一點我propose過俾GM,但問心嗰句邊有GM肯做呢樣嘢
應該係話普雷威會唔會做
GM有人工就會做啦
你哋課金唔夠多 請唔到人

傾城班撚樣真係癲癲地,上星期開始話嚴打開宴時刷黑氣,今個星期已經忙收工都係解下日任(冰雪神同冥界藏寶圖)同種樹任,無啦啦尋晚屌尻我刷黑氣,捉到我幾次仲影埋相,之後今日踢尻埋我傾城不如改名做黑氣是原罪啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞