Rolex / Tudor討論區 38(置頂有QA )

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
RO Nautilus我反而唔多識欣賞
calatrava, vc traditionelle, 阿躝加&孫拿都正好多
特別係als 一睇下後面真係乜都值
我淨係鐘意Rolex
他朝有日有錢寧願玩古董Rolex 中東面
話我膚淺都咁話俾我膚多一兩隻啦唔該

保值唔關我事就好似自住樓咁 升成點又點 無打算賣

同掃地撞款 有咩所謂 我只會諗 吖 大家都買咗依款喎

成日睇到話咩清潔姐姐載Rolex
人地好失禮你咩..自己好新鮮蘿蔔皮咁 真係吹脹
話唔定人地賺錢買花載呢

滿足吓自己上流人又會下流人亦會..

最仆街就只有載假嘢 同玩online game用外掛有咩分別
唔夠咪揀平啲 買隻二手369開心吓囉
再唔係 精工tuna都好靚仔吖

咪成日踩rolex啦唔係淨係香港人先鐘意架
世界各地都大把人咁
外掛整同真無分別 假就係假
咁我又唔覺得好多人踩rolex嘅黑人憎嘅只係d炒風同果d戴隻勞以為自己高人一等嘅用家

我認同你 最難聽真係咩呢隻款邊個清潔收銀呀姐都戴 所以應該買另一隻款乜你覺得自己好高人一等?人地自己賺返嚟嘅錢買一隻自己鍾意嘅錶有乜問題 你真係鍾意隻錶嘅 撞款又對你有咩影響果d人心態根本就係諗住戴隻貴撈自己好威咁

保值呢樣野只係一個bonus 如果只係諗住買返嚟升值炒 不如買樓放租 炒下股買下金算啦 有排你賺

講到尾自己鍾意邊隻咪買 戴咩錶關你撚事咩買隻錶就係道諗同人撞又保唔保值又乜又柒 晒鳩氣啦

btw 外國真係踩嘅應該都係hublot最多人屌

想請教下呢隻買唔買得過
淨錶
唔知行定水
水既上行係咪要14日先拎得返
想睇實物上手係點樣 就咁睇相就覺得好靚 但係驚隻色實物太女人 男人老狗唔啱戴
exp 1或者2都冇必要食炒 肯等就有
真係18既話 寧願買白地通
18買到白地?
新黑十唔係18,上面一個答錯下面係咁接
係黑綠,btw 想買新款就等下,18企唔耐,但十頭就點都要
新版有舊裝既味道
反正都係二手, 比多萬零蚊買到116610LN, 除非你好鍾意舊裝
起碼加二萬幾喎116610ln

浄錶
人地問淨錶, 我用淨錶答有乜問題
而家AD新盲十 係咪連排都無得你排
可以咁理解 但你都可以照排先既 試下冇壞多個希望
walkin應該難啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞