[打飛機]認真 光復到之後應該點審判班狗

353 回覆
475 Like 68 Dislike
理性少少
唔好係唔係都打靶
真正憎既話你唔會想佢咁快死
唔想醒/冇得醒
連坐法
家屬同識既人全部坐電椅
隻狗就挑斷手筋腳筋坐黑房
每日插喉灌野食
全部狗 狗官 有份打壓既港共政府既人全部清算
開軍事法庭
到時候有班左膠行出黎屌你
全部判死刑啦,重逐單逐單審咩
派晒佢地去打支那
終生冇選擇權 終生冇得拎護照 冇得移民

可以繼續做警察
但警察制度透明化
議員可以帶埋 醫生 護士
隨時進入警署巡視

所有警察都要留DNA
有咩事都可以 trace back

警監會 班人渣 我覺得認真咁對付

佢地個絕對宏觀上係助長左警暴問題
唔跟法律個畫面唔靚
這個問題就像是蘇聯學者編的阿凡提故事,蘇聯學者也編過一系列阿凡提故事,其中包括這樣一個故事:各位學者研究怎樣才能把阿凡提幹掉,然後討論的結果就是,第一個學者建議說砍頭是最適當的方法,第二個學者建議說絞死才是最適當的方法。大家討論了一番以後蘇丹勃然大怒說:「我召集你們來討論,是想討論我怎麽樣才能够抓到這個可惡的、到處說我壞話的阿凡提。如果已經抓到他了,我還需要有人來討論該砍頭還是該絞死的問題嗎?而關於怎樣才能抓到他,你們屁本事也沒有。」

這就是偉大的民主派人士一貫做法,考慮民主以後應該怎麽樣,但是怎麽樣才能民主這個問題他們是完全不考慮的。他們考慮的就是把阿凡提抓到以後怎麽砍頭的問題,而對於怎麽抓到阿凡提是毫無辦法的。怎麽抓到阿凡提這個現實政治的問題,很明顯就是非使用暴力不可。
上連登開post 認真問 點搞
怎麽樣才能民主這個問題
個答案大家都知道
不過冇人打算實行
帶頭實行個班宜家坐緊
其實5年內解決唔到的話

相信一世都唔會解決到

人口已經溝淡晒
連登仔會屌你革命預左幾十年到百幾年
留有用之軀慢慢黎
想屌李導演

利申:GAY
逐隻逐隻審,浪費香港人嘅時間同行政資源

使唔使搵埋律師幫佢哋辯護呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞