[打飛機]認真 光復到之後應該點審判班狗

353 回覆
475 Like 68 Dislike
連坐法
上面所有人講過嘅懲罰
apply埋佢地d狗仔女
是撚旦啦
不過一定唔可以比佢哋死得咁痛快!!!!
終身監禁囉,班納粹都係咁畀人處理
參考當年愛爾蘭做法
好想笑,見到Comment
放佢地去港深邊境做炮靶
慢慢羞辱下佢哋先啦 咁撚寸
贏左後
理論上會有一輪法治/政權真空期
到時大家識做
犬決

最簡單既嘢偏偏少人做
全面處判 開國特例既判國罪

家人全部叫支那接收 永久禁止入境香港
個別殘暴/指揮官/頭目級既 判20年以上 至 終生不等
個人資產充公,直屬親屬不得擔任公務員或任何公職

其他卒仔就充公在港資產,流放佢地 
家屬可選擇跟隨與否,但跟隨同樣會被充公在港資產
送戰犯法庭
好似係金錢遊戲
錢有無用睇下落係邊個手姐
集中營,毒氣室
唔洗ff啦
發現57隻負評狗
1. 一大班人上門爆間屋企入屋企反晒成間屋
跟手打到佢骨折頭破血流
反抗就灌佢飲胡椒噴霧同用左輪射穿佢個右腎、半邊肝同心口
2. 喺去醫院前就用「布袋彈」整盲右眼,再做手術。
3. 出院後就拉去紋身舖,喺佢哋左右兩邊面紋上佢哋最愛嘅「勁揪」各一個字。同時間要對佢哋實行終身禁蒙法。
4. 之後就將佢哋還押返一年半載咁等上特別法庭,告佢咩罪都好啦,全部同罪,咁團結嘛,冇得保釋。有投訴就打到佢殘廢。有證據篤魁就受少啲啦。
5. 依個時候就搞埋佢啲屋企人,手足/篤魁者可以豁免,其餘皆以同黨論。
6. 判完就困埋去新屋嶺一齊,每日聞催淚彈一次,每次四個鐘。每日都隨機抽人出嚟玩唔戴套雞姦輪姦,一啲做姦嗰個,一啲就被姦,篤魁者可考慮豁免或者玩少啲,違者就用「低殺力」海綿彈胡椒彈行刑,一定要近距離,要畀佢哋最鍾意嘅恐懼佢哋歎。
7. 困返三五七年,文職嘅到時先再考唔考慮斷手斷腳放監。軍裝就除晒衫冇可疑咁掉佢落海,因為喺天台掉落嚟會整痛個地下。

暫時諗到咁多
召喚吳彥祖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞