出獄後做KOL賣古董相機維生  游蕙禎先盡孝後還債 再打天下

40 回覆
70 Like 2 Dislike
游主
佢唔係冇諗住還咩 老破後0收入4年搞掂啦
不過除返開得250k一年唔算太worth
一兩個禮拜還哂唔係好過搞4年咩
談到早前她一張網上泳照,引來網友極大迴響,但照片將成絕唱︰「張相係上年9至10月同成班姊妹去泰國旅行影,非常開心,我28歲至第一次同朋友出外旅行。平時好少着三點式,真係游水至會,但嗰張係最後一張,我俾阿媽鬧死,因為呢張相上報,令佢非常憤怒,鬧足我成個月,母親角度着咁少布好蝕底。」很多女KOL以身材作招徠,她卻很抗拒,甚至不會接泳衣廣告,但她的社交平台亦不乏靚相,甚至有古裝扮相,大大中和了平台昔日濃濃的政治味道。

唔遊水都著?
談到早前她一張網上泳照,引來網友極大迴響,但照片將成絕唱︰「張相係上年9至10月同成班姊妹去泰國旅行影,非常開心,我28歲至第一次同朋友出外旅行。平時好少着三點式,真係游水至會,但嗰張係最後一張,我俾阿媽鬧死,因為呢張相上報,令佢非常憤怒,鬧足我成個月,母親角度着咁少布好蝕底。」很多女KOL以身材作招徠,她卻很抗拒,甚至不會接泳衣廣告,但她的社交平台亦不乏靚相,甚至有古裝扮相,大大中和了平台昔日濃濃的政治味道。

咁之前冇地方扑野罵左幾耐?

不過佢阿媽好關心個女,想個女保守啲好正常
有冇人出黎還梁游公道?
游B
真,割蓆快過火箭,正仆街,而家仲瀨死喺立法會
當年西九撐佢的~
班友大家都知佢地咩料 唔洗哂氣講佢地

系你老母
佢做雞俾黃絲屌
我哋籌款俾佢還一定好快還清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞