沙田you請回應 有冇報章轉載權; 請LIHKG嚴肅跟進#133680侵犯版權問題

468 回覆
94 Like 11 Dislike
江湖傳聞 shatinyou係淫0 好似係
好似同無jer柒有路所以淫0?
啊柒會jer佢條屍
不要再說了
R730搵唔到痛腳?
盲生你突破了華點
你有
我冇
唔知點樣可以激活佢嘅潛能呢
激活 撻著
佢地係同鄉嘛用番佢地d話

唔該gen個report出黎
截至現在呢一刻一共有多少會員就呢個洗版嘅行為「舉報」LIHKG系統。
由第一個舉報直到到LIHKG處理,花費多少時間

btw 該會員話你一直有做嘢佢係咪你家看門狗
佢無做嘢好明顯魯班七號話自己無重複留言唔算洗版咁壟斷發言呢呢個情況點處理
一頁入面除魯班七號外,只有一兩個ac講嘢
魯柒呢啲撩交嗌邊算講嘢
拋西瓜🍉
做嘢 report 唔該比足機會都唔辯護
https://lih.kg/aCRRJBV

該會員未就其打手身分作任何辯解;轉貼任何刊物作營利用途,即屬違反版權條例,與剪輯多少無關。

請連登台長即時行動,以免連登淪為網絡打手搵食平台或承擔不必要風險。
如各會員對新措施有任何意見或疑問,歡迎提出。我們將會不斷審視成效,修改有關措施。

沙田you由9月8日至今仍未就其「文匯報打手」身分作出任何辯解。多番追問無果,依然故我轉貼新聞。

根據香港法例,轉貼新聞營利即屬侵犯版權。
請連登台長從速處理,以面連登蒙受不必要風險,或淪為打手搵食平台。
請問LiHKG是否繼續縱容保毒瘤

本人已連番舉報,請問LIHKG是否以舉報為名L我為實。若否,請做實事,唔好再被一再唾棄。

講多都白費唇舌
你老味又係"望遠"呢條柒頭
成撚日哎契弟咁哎連登仔舉報啲PR五毛
你不如改名叫"乜遠都望唔撚到"算吧啦

屌你老味臭閪 呢啲咪低質reply囉
成撚日哎連登仔舉報舉報
乜柒渠道都唔撚provide俾連登仔用 有乜撚好舉報啫?
屌你十足十香土咁撚樣
俾撚埋曬啲完全唔撚user-friendly嘅功能
自己立場又唔講下 覆撚完啲廢話就拍拍蘿柚走人
你不如唔撚好打「請舉報」就咁打句「I go to school by bus」算鳩柒數啦
係咁意都貼下啲成功的例子啦 屌你老母臭閪
淨係識哎人舉報 柒撚懵懵咁

屌你老母臭閪 乜遠都望唔撚到
你條粉皮係唔撚係隻隻PR五毛都睇唔撚到呀柒頭皮
睇到就淨係識(已節錄)又唔撚del post又唔撚bam又剩
睇唔到又當班揾食賤畜冇到就由得班賤畜喺連登揾真銀

成撚日咁得閒上嚟連登出埋啲低質reply鳩噏水鳩人用你個濕鳩舉報功能
不如花啲心機揾下藥食 醫下你個閪腦好過啦

最後補多句
望遠我屌你老母臭閪呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞