沙田you請回應 有冇報章轉載權; 請LIHKG嚴肅跟進#133680侵犯版權問題

468 回覆
94 Like 11 Dislike
我已多番邀請文匯報金牌打手進場
唔知佢入唔入黎回應呢
唔知LIHKG會唔會ban我「洗版」呢

佢唔入黎我去邀請 好正常姐

咁都ban我LIHKG 玩L猿
你唔係叫近視咩
你個舉報根本不符合成本效益
今日我唔出post 你隻近視眼會跟進咩

已經咁耐咁多不同會員舉報
你sure唔sure自己有做investigation
請鳳鳳開新po一齊推上熱門
鬥佢老母沙田you
再次優待犯規會員、懲罰遵守版規個會員
「管理團隊⋯⋯將會協助幫佢節錄」

完美維穩 死無對證

怪唔得今次會有回應

打手又贏

LIHKG係得嘅
話你近視換眼鏡啦
咁多會員咁多不同ac

邊度有「閣下」

你個舉報用「email」即係廢嘅?
收到唔該
請「近視」回應
舉報功能是否會用email trace會員身分
果個係我嚟

admin大哥,唔係下下靠我地搵佢有冇犯法掛?
我以為一直有主動式detect
點會唔trace
呢方面我都信任佢嘅

不過冇主動搵到有啲失望
點解要會員留email舉報
變相懲罰遵守版規hui yuan
呢個不符合成本效益嘅途徑LIHKG會否檢討
email report 是否用於追蹤會員真實身分
請永久ban會員「伐#359022」服眾
但憑佢上述回應,已經令人對report失去信心一個無公信力嘅report,又唔符合成本效益,憑咩指摘他人無report。我心戚戚然。此其一

站台營運,站台檢察豈容我卑微P牌9up。唔處理,實屬正常。此其二。
mina,dont miss me too much

明天,也許

我將不能cm;
我講不能出po;
我將被cd-rom。
但是,idc。

犧牲一隻P,成就紅登,捨我其誰
其實我檢舉過佢好多次
真係唔明個system
proactive detect 定passive detect?
admin 咪理樓主啦 追左成個post覺得佢傻傻地
都俾哂 tips 教哂大家點樣做鳩個沙田you仲係到發癲 又叫人ban佢自己

樓主:email 怕俾人亂用咪鳩打囉,你個account都係用email啦,咪撚上啊笨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞