其實肥婆可以搵錢好叻 以呢個youtuber為例(8)

1001 回覆
135 Like 4 Dislike

#hoho

#hoho

係想純分享既話冇乜必要提淘寶呢句
做得虧心事多心虛呀 比人講一講就起哂鋼

俾佢講一講之後直頭要睇下間presslogic咩來頭咩貨源
嘩屌 啱啱追哂個post...
衰啲講句 條女咁嘅質素都出黎拍片 究竟依家有咩人唔拍得片
仲R嘢R到無所不用其極

#hoho

Search過個個presslogic好似係純分享既facebook page黎 有自己website 類似blog咁
個fanpage就冇post賣既link既 但肥瓜post出黎係咪想引人搵佢代購就唔知喇

買正貨差唔多五百蚊五枝細掃
淘寶高仿先廿幾三十蚊五枝
你覺得佢會買邊個

#hoho

Search過個個presslogic好似係純分享既facebook page黎 有自己website 類似blog咁
個fanpage就冇post賣既link既 但肥瓜post出黎係咪想引人搵佢代購就唔知喇

買正貨差唔多五百蚊五枝細掃
淘寶高仿先廿幾三十蚊五枝
你覺得佢會買邊個

我就唔信肥瓜會買淘寶貨嘅
Po story只係純分享 肥瓜從來都唔呃會瓜子嘅
唔會放過呢條見閪

#hoho

有無對話圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞