其實肥婆可以搵錢好叻 以呢個youtuber為例(8)

1001 回覆
135 Like 4 Dislike
繼續抵制肥瓜

最新懶人包 by大神

歡迎到facebook分享推比多d人睇到
https://www.facebook.com/hugegod/posts/775926112559139:0/
依位叫肥瓜嘅YOUTUBER
個肥閪開左間IG SHOP賣野

但有絲打發現係賣淘寶野
淘寶批發75$人民幣一條
賣到199$一條 500$三條
食水深撚到呢

有位絲打買過黎著
發現個牌係簡體字 條褲個Label仲寫住Firefly
大家可以自己上淘寶查下
絲打經肥瓜買既:

呢張係淘寶買家貼圖:

100%match

淘寶39$人民幣一件
賣到119$一件

3月單

偽造文件
到而家都仲係唔敢開留言
依位叫肥瓜嘅YOUTUBER
個肥閪開左間IG SHOP賣野

但有絲打發現係賣淘寶野
淘寶批發75$人民幣一條
賣到199$一條 500$三條
食水深撚到呢

有位絲打買過黎著
發現個牌係簡體字 條褲個Label仲寫住Firefly
大家可以自己上淘寶查下
絲打經肥瓜買既:

呢張係淘寶買家貼圖:

100%match

淘寶39$人民幣一件
賣到119$一件

精選回應貼堂:

[quote]原本只係追post 但見到個女人既所謂澄清 真係眼火爆 專登開acc黎講返對佢既感覺
我follow左呢條肥西半年 發覺:

1. 呢個肥婆成日整壞電話 壞左就post ig story
話電話壞左又剩 r人送電話比佢
人地送左部二手比佢 無幾日就又壞左
又再r人比佢 我懷疑有部係班viewer妹妹仔送比佢
因為佢只係post story 無留底
記錯既話唔好意思

2.有次開youtube live
係咁問班viewer點開比人送錢既功能
問左六、七次 個陣已經覺得個肥婆好撚貪錢
大家睇得佢既都未必有channel
鬼識答佢
佢一邊食譚仔一邊話開唔到個功能就唔會再開live
食屎啦 立即unsubscribe佢

3. 開ig shop賣垃圾淘寶褲
佢條乜撚顯瘦褲係好耐之前既「穿搭片」已經有著過
個陣佢係個info box寫話好耐之前淘寶淘既 但已經唔見左條link
轉個頭就開間ig shop 賣幾倍價錢
班垃圾fans仲話要証據
証據係佢既片度一早就有 打開你地對屎眼睇清楚條肥西咩人啦 條肥西一早就露左底 條褲淘寶淘返黎炸低b妹

真係平生未見過有人貪錢得黎又厚顏無恥
剪片快手既兩個鐘乜都剪完
吹撚到三日 你估你拍電影咩
正一垃圾肥婆 又唔撚返工 懶到出汁
成日想坐係度就收錢
想賣樣都痾尿照下你個樣先啦
你估你真係靚咩 無家教無禮貌就認啦 懶係真性情
樣已經生撚到肥芝咁樣 仲要又肥又貪
個格又衰
登你老豆老母慘
係呀 係話緊你呀肥西吳卉嫣 你係精就摺埋死開一二邊 你既衰野係人都知 扮乜撚野呀仆街

其實我好欣賞肥瓜果種死都唔認錯既精神
成個777同689咁
肥瓜最新回應(澄清)完整版:

豬隊友
而家肥瓜個ig del哂d所謂清白既證據
唔緊要我地大把back up

唔知d貨清哂未呢

唔知有無鬧交呢呢排
肥瓜想r嗰間藍光美白執左粒

燈到啦
佢搵間間都執笠既喂

食飯時間大家j下
早日道歉減輕我地工作
推!

人無恥則無敵

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞